Oj


Kvällens planer!

Det här har jag för mig ikväll!


I tumba tennishall

Hej allihopa, sorry för lösenord skyddat men skulle prova en sak. Har precis haft match och vann den med 6-2, 6-1. Ska åka hem när kusinen spelat klart sin match och duscha och äta hehe. Efter det blir det kanske haninge centrum eller någonting. Det får vi se. Ha de bra då länge! Puss


Hemma från stan!

Hej allihopa, är hemma ifrån stan. Åkte in med Alexandra och kollade runt en stund innan vi åt. Gick runt i sturegallerian efter det och hämtade ut min vinterjacka. Åkte till handen efter det och kom nyss hem. Mysig dag med finaste Alexandra ❤


In till stan!

Ska till stan med alexandra! Vi hörs!


citatet

ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade på stenar...

Musik ♥


Bilder från igår

Lite bilder ifrån igår!


Videoblogg!

Hehe


Hehe jag löser rubiks kub

Kolla!


Påväg mo match med kusinen!

Ni kommer dö när ni inser att klockan är sju och jag redan är på väg till min match. Hehe. Den börjar åtta och man ska ju vara där lite innan det. Bloggar efter det!


Hollister ❤

Hemma efter en låååång dag. Började med att jag hade match som jag även vann. Åkte hem och lämnade allting och sedan till stan med min madre. Gick ill gallerian och fick med mig massor från Hollister, bland annat två koftor, tröjor och mjukisbyxor. Tack mami ❤ efter det var jag helt slut så åkte hem hehe, mer shoppning imorgon då jag även ska äta på vapiano med k. Underbar dag och det blir min morgondag förmodligen också förutom att jag har match åtta på morgonen..


Hemma efter lång dag hos kära mormor!

Hej allihopa! Hur har eran juldag samt julafton varit? Själv har jag haft de underbart. Fick en iPhone från min storebror, skal och skydd till skärmen från Carina, massa pengar från mamma samt pappa och även parfym, presentkort utav mormor, och body lotion och tofflor utav morbror och hans familj. Hela veckan blir det shopping, vilket lär bli skönt. Bilder på allt det kommer sedan också, tur att jag har iPhone och kan blogga från mobilen ellerhur? Yes. Nu ska jag kolla på Evan den allsmäktige som går på kanal tre tillsammans med mamma och pappa! Puss på er!


Gästbloggning by SandraMaria

Bloggar åt Melissa för hon suger på att uppdatera. Sitter i soffan och firar jul med släkten, puss'


Till mormor!

Lite bilder nu innan jag går;


Real Love


Har fått en iPhone!

Hej allihopa, sitter och bloggar ifrån min iPhone hehe. Underbar mobil må jag säga, när tiden runnit iväg emot sex tiden åker jag vidare till mormor tillsammans med storebror och mamma samt pappa.
Kolla vem som är på besök;


Julklappar?

Hej allihopa. Julafton idag, mysigt ju! Har fått en jättefin Gucci Parfym och massa pengar utav mamma och pappa hittils, 2 earcuff från Katarina, en ring från Jonna, en tröja från Emmy Linnea och Julia samt en navelpiercing från Emmy. Eftersom min storebror inte bor hemma längre så får jag min present i HC, när vi ska dit samtidigt som han får sin. Shopping blir det iallafall på måndag och tisdag! Klockan tre är det Kalle Anka men tror seriöst inte att jag kommer att kolla på det, kan replikerna utan till nu fast ändå är det en tradittion. Tiden avgör beslutet. Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig emot centrum vart min moder och broder befinner sig just nu.

Den fick jag. Vet att erat öga ser suddigt me ignorera det.


I can relate..

 More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!
More Funny and Relatable posts here!


Just some photos








Melissa väljer Musik ♥


God Jul allihopa!


Att sakna någon som är så nära och lever intill.

Jag saknar inte dig ett dugg. Minns däremot allting. Varje ord. Varje ögonblick vi någonsin hade tillsammans. Kommer sakna dagarna då jag sa att det skulle vara jag och du. Dagarna då vi grubblade över saker och ting. Dagarna vi var bästavänner. Eller kan man kalla oss bästavänner? Jo, det tycker jag för vad finns som är närmare än det? Ens egna kött och blod och det var vi trotts allt inte. Jag kommer alltid att se den personen som en del utav mig då hon varit där när ingen annan varit. Hon var den som spenderade dom glädjefullaste stunderna tillsammans med mig. Hon var mitt allt, min andra halva. Att få gå i genom ett liv utan den andra delen är svårt och det borde inte många få uppleva. Men det gör vissa.


Ny design igen.

Säger mer om mig än den där rosa färgen som jag egentligen inte ens gillar. Rosa förknippas med tjejer. Rosa och blondin förknippas med Barbie. Ingenting jag vill förknippas med helt ärligt, så kör på svart. Berättar mer om mig än den där tjejiga färgen som inte säger er någonting överhuvudtaget. Vad tycker ni? Var den fin?


Svar på tal

Viktoria om #justlittlethings:

I like your blog :) hehe

Svar: Tack så mycket! :D


#justlittlethings



Sherlock Holmes

Då var man hemma hos mormor. Mysig plats. Denna dag behövdes verkligen. Inte ofta man är lycklig från början till slut men det var jag. Gick runt och fönstershoppade. No money. Kollade på film tillsammans med min fina pojke. Filmen var grym. Helt sjukt bra till skillnad från ettan. Borde ses om på bio. Det är den värd. Uppesittar kväll med Bingolotto och familjen ikväll. Må Gud vara med mig så att jag vinner någonting. Turen vänder sig nog emot mig. Vanligtvis. Julafton imorgon. Ingen julkänsla alls i mig. Vill endast sova bort hela dagen men måste få ork och vandra till min mormor. Mer om det imorgon då dagen är där.

Slänger in denna svart vita bild. Vet att ditt öga inte ser min tröja. Men hade jeans skjorta.


I've been crashed, beaten down.

Känns som om tiden bara försvinner. Även om jag vet vad jag borde göra. Kan jag inte förmå mig själv att göra det. Det är som att jag är fångad i en tidvatten våg. Kämpar jag emot känns det som om jag ska drunkna. Borde hålla mig borta från vatten. Tillsvidare.

Att veta att man egentligen inte vet

Det som skrivs här. De ord jag skriver. Det känslor jag försöker sätta ord på. Mina fria reaktioner. Dom är helt mina. Jag skriver vad jag vill. Vad fan jag vill.
Jag tänker. Och jag vet. Av erfarenhet. Att jag vet att jag egentligen inte vet.
Låt mig bara vara jag.

Så säg mig Melissa.
Vad är mod?
Det här.


Glada ben.

Vaken. Inte så förvånande då jag vaknar denna tid varje dag. Bio + Luncha. Mysigt i detta väder. Verkligen. Vill bara försvinna, bort till andra sidan världen. Skulle vara så otroligt skönt, men tror inte det kommer att hända. Inte på ett bra tag. Ska se som rubriken säger Happy Feet 2. Hoppas på att den är värd pengarna som min soulmate betalar. Har varit på en promenad tillsammans med min hund i detta väder. Inget vidare. Nu måste jag gå för ska hoppa på bussen som kan leda mig vart-som-helst.

Ser lika trist ut idag som för någon dag sedan. Repris.


Svar på tal

Amir Hafez om MJ♥:

kommer du ihåg din teckning? hahaha!!

Svar: Haha! Hur ska jag glömma? För er som undrar så ritade jag Amir som Michael Jackson för 4 år sedan. Haha! :D


24

Dag 1 - En bild på mig + 2 fakta om mig
Jag och min bror har knappt någonting gemensamt, och han är 8 år äldre än mig.


Dag 2 - En bild på min skola


Dag 3 - Min favorit årstid och varför.
Sommar - Varmt och man blir brun!

Dag 4 - Mina mål/drömmar/önskningar.
Jag vill bli framgångsrik, ha mycket engar och ett lyckligt liv.

Dag 5 - Någonting jag vill ha mer än någonting annat just nu.
Pengar

Dag 6 - Hur jag sminkar mig
Id mineral puder

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick en miljon kronor.
Shoppa, bjuda min mamma på en vecka spa tillsammans med min mormor, åka utomlands.

Dag 8 - En dålig vana jag önskar jag inte hade.
För enkelt att få mig tillbaka som vän.

Dag 9 - En bild på mig och mina bästavänner.



Dag 10 - Bild på mig och vad jag hade på mig idag.
Orkar seriöst inte ta en.

Dag 11 - Någonting jag ororar mig för.
Att bli gammal och ensam.

Dag 12 - En bild på ett ställe jag varit på.

Bosnien i somras.

Dag 13 - Min drömresa
Dubai, samt BoraBora.

Dag 14 - En bild på dig själv för ett år sedan.


Dag 15 - Någonting jag ångrar i livet
Ångrar nog ingenting förutom att jag ställt min fot bredvid vissa människor. Skäms mer över det.

Dag 16 - Innehållet i min väska
Louis Vuitton plånbok med pengar, Armani parfym, Pennor, böcker, tuggummi och puder.

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.
Christiano Ronaldo - 1. Han är kille, 2. Han är rik, 3. Alla tjejer dör för han.

Dag 18 - Vad jag åt idag
Donken, Cevapi

Dag 19 - En bild på det jag köpte senast.
Donken(?)

Dag 20 - Min favoritfilm
The notebook, the last song, dear john, the blinde side osv osv.

Dag 21 - En bild på dig själv som är tagen utav någon annan


Dag 22 - En låt som får mig börja gråta
Dom har sin historia.


Dag 23 - Mitt favorit program - och varför
Utan tvekan One Tree Hill - Gråter alltid. Helt underbar serie.

Dag 24 - Min favorithögtid
Brukade vara julafton, men vet inte längre. Kanske påsk då det är nära sommarlovet?


Gulliga vi är, det måste jag erkänna. (Driv bild)


Han♥

Det här är egentligen endast riktad till en person men eftersom det är min blogg och det är ju här man ska skriva vad man tycker och tänker. Det gör i alla fall jag. Den här texten är iallafall riktad till min bästavän, min kärlek. Fyihelvete vad mycket du har fått stå ut med under året, både med mig och med annat och jag vill tacka dig för att du aldrig slutat kämpa, både i livet och med mig. När alla vänt rygget emot mig är det du som står där och säger ; Melissa, kämpa lite till. Åtminstonde för oss. Det tackar jag för verkligen för utan dig vet jag inte om jag hade klarat mig ända hit, för du förgyller min dag min fina. Du är värd att kriga för tills sista andetaget, skulle seriöst kriga tills mina andetag tog slut för all den tid är du värd. Varenda sekund. Du är det allra bästa som hänt mig. Vet inte vad jag vill få ut utav den här texten men främst vill jag säga Tack för precis allt du gör. Älskar dig genom allt och släpper aldrig din hand.


Tankar

Efter dagens intryck. Vill jag säga två saker.
Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas.
Öppna ögonen.

Svar på tal

amanda om Svar på tal:

bruden chilla. ville bara reda ut lite saker, kalrt.

Svar: Jag kan reda ut mitt liv själv, behöver inte någons hjälp. Inte din hjälp, ingen annans hjälp heller.


Varje gång är som den första gång vi sågs

-Tänk om jag ångrar mig. Och sen ångrar jag mig igen.

Svar på tal

amanda om Svar på tal:

men idiot. läs de hon skrev!!! hon skrev att det är konstigt att folk snackar skit om varandra, och sedan bkir de bästavenner igen.
ändå gör hon de med yennifer hela tiden? fcking hjärndöd

Svar: Jag har aldrig sagt ett ord om Yennifer. Aldrig. Eller jo, endast till min moder, och sagt är sagt. Hennes namn har inte hamnat i min mun på 2 veckor. Inte negativt, inte positivt. Det du fått för dig, är bara vad du tror och vad du anser om saken. Du vet lika lite som folket på andra sidan världen. Det blir kul när jag hittat vem du är eftersom min kompis kan allting om datorer och eftersom han kan hitta folk IP  adresser. Nu behöver du inte längre använda namnet Amanda till alla kommentarer. Peace


Vi bor i alla fall under samma himmel.

Du vet. Oavsett vart vi befinner oss studerar vi samma måne. Du vet. Så nära men ändå så långt bort.
Tumblr_liokv08yug1qe0edio1_500_large

Blev flickan som försvann. Kom aldrig hem.


Tunga!


När jag går ner


Svar på tal

Anonym  (Nedkalla.-3€€3€:&) om Svar på tal:

Du sa ju att du intee va religiös men du skriver inlägg om där du ber o sånt.

Svar: Jag förstår inte. Är du seg eller trög? Min mamma är Kristen katolik och min pappa är muslim. Jag ber inte 5 gånger per dag, går till kyrkan på söndagar och så vidare. Jag är alltså INTE religös. Däremot TROR jag på Gud, jag tror att det finns någon där uppe som är det mäktigaste. Däremot tror jag inte på att det finns olika gudar, utan att alla religioner bestäms utav en och samma. Men det är ju bara vad jag tror. Förstår du nu? Annars är det lite synd om dig och din hjärna.
Skriv namn nästa gång.


MJ♥



Svar på tal

Evin om Svar på tal:

dom e inte kompisar, missförstånd bara :)

Svar: Ja, jag vet :)


Anonym om Svar på tal:

Alltså, dubbelmoral handlar om att man har en åsikt om någonting, och sedan inte följer det som man själv har predikat. Att Melissa blir vän med Yennifer hela tiden gör inte henne till en människa som använder sig av dubbelmoral, det handlar väl mer om att hon förlåter, går vidare, försöker igen?
Hade det varit något annat, som att hon inte är religiös, men ändå ber till Gud, så hade man kunnat kalla det dubbelmoral, men det här är ju en helt annan sak...

Svar: Tack! Du gjorde min dag, och jag kan nog gissa att det är min fina vän som kommenterade det här :D ♥


Svar på tal

amanda om Svar på tal:

men du blir vän med Yennifer hela ttiden. Dubbelmoral!

Svar: Mitt problem :)


Svar på tal

Anonym om Han.:

vad tycker dina föräldrar om honom? :) har dom träffat honom osv

Svar: Mina föräldrar har inte träffat han men dom vet att vi är tillsammans, och tycker inte att det är någonting fel på det så länge han behandlar mig bra, och så länge vi älskar varandra.


Svar på tal

Amanda om Svar på tal:

Vad tycker du om att Sosshe Njie eller vad hon heter har blivit vän med Meyrem Korket igen???

Svar: Tycker inte så jätte mycket förutom att det är så konstigt att ALLA snackar skit om varandra men blir bästavänner dagen efter :)


Svar på tal

Anonym om Det är enklara att säga att man mår bra än att förklara varför man mår dåligt.:

Så sant! Btw ditt hår skitsnyggt! Shakira förfan :o

Svar: Tack sötnos! ♥


Svar på tal

Natalija Markulic om Det är enklara att säga att man mår bra än att förklara varför man mår dåligt.:

Åh snygg du är mitt hjärta! <3

Svar: Kommer ifrån dig? Kolla på dig snygging!♥


201211

Hej allihopa! Ska berätta om min dag och det började med att jag åkte in till stan tillsammans med Imane och Evin. Vi gick i tre dagar kändes det som, men jaja. Kollade runt i TC innan vi rullade vidare mot Gamla Stan och kollade runt i en affär där, åkte tillbaka till TC kollade runt och såg även Daniel från Ung & Bortskämd! Tog bild med han hehe♥♥ Åkte hem runt sex, och har bara tagit det lugnt hemma. Skönt och behövdes! ♥


Jag blev hemsk, men skitsamma! :D


Kärleks låt från Gigge



Helt kär i dig boy ♥.


Svar på tal

Anonym om 201211:

åh va fint hår! Hur gjorde du det så? :)

Svar: Hej! Tack så jättemycket! Jag har jättelockligt hår och det ser ungefär ut så, men sov med en inbakad fläta så kommer det förmodligen bli jättelockigt!! :D


Gulliga!


#theboyswho

 





Det är enklara att säga att man mår bra än att förklara varför man mår dåligt.

 


201211



Rosor är röda , Facebook är blå. Inga gemensamma vänner. Vem fan är du då?


You know you are a Bosnian when :


HAHAHAHAHAAHAHAHA


Bli inte förvirrad mellan min personlighet och attityd. Min personlighet är vem jag är, och min attityd beror på vem du är.


Svar på tal

Anonym om Svar på tal:

Nej jag menar inte så jag vill inte vara taskig eller något du e vacker men du är röd i ansiktet på bilderna jag ubdrar bara vad som hände :)

Svar: Var nog röd eftersom det var otroligt varmt inne i huset och skrattade ihjäl mig :)


Att göra

♥ Fixa naglarna
♥ Duscha
♥ Tvätta håret
♥ Raka benen
♥ Smörja in mig
♥ Föna håret
♥ Tvätta ansiktet och borsta tänderna.
♥ Sova!


Svar på tal

J om Svar på tal:

Kolla vad den säger ?!?!?!?!? Du är en naturlig skönhet , ta verkligen inte åt dig !

Svar: Tack sötnoooos!


Spelar ingen roll vad som är fel, jag ler ändå.

 


Svar på tal

Anonym om HHAHAHHAHHA någon som känner in sig förutom mig?:

vad har hänt med ditt ansikte?

Svar: Haha vad menar du nu? Skulle du kunna förklara dig utförligare? Skriv inte med anonymt om du ändå ska kommentera någonting som du anser vara kaxigt förmodligen :)


HHAHAHHAHHA någon som känner in sig förutom mig?


A best friend will love you as a mother, protecting you as a father, talk to you like a sister, and fight with you as a brother.


Jag älskar dig, och du älskar mig, och vi älskar varandra.


Hejhej bloggen 2

Beskrivning


Svar på tal

Anonym om Yeye:

Är tjejen på bild 1 Margareta? Är nästan säker på det b;-)

Svar: Haha nej! Det är Linnéa i min klass :) Skriv inte anonymt!! :(


Video från igår! Haha rolig kväll hade vi!



HAHAHA! ♥


Never apologize for saying what you feel, it's like saying "Sorry for being real"


Ute!

Sitter på terrasen med alla brudar och pratar om allt möjligt, lång historia till varför vi sitter här men kortfattat vi var för högljudda. Ska iallafall lägga oss snart, ni får flera inlägg imorgon! Nu ska vi ha det mysigt, hehe. Hejdå allihopa :)

Yeye

Nu sitter vi och pratar om allt möjligt, puss på er!


Filmen var grym!

Sitter i sängen och har precis sett En blomma i Afrikas öken tillsammans med tjejerna. Filmen var grym och jag tycker alla borde se den. Ska göra dom andra sällskap nu! Vi hörs, puss!

Filmdags!

Nu ska vi kolla på En blomma i Afrikas öken! Kaaaaanske bloggar efter det annars får ni mer bloggning imorgon! Puss!

Hahaha


lussebullar

Hejhej, är hemma hos veronika som sagt. Vi har ätit och bakar lussebullar nu. Blir film och paket öppnig efter det vilket är trevligt. Därefter får vi se vad som händer. Nu ska jag vara social, så vi hörs senare! Puss

Mange Bjuder


Looooca


Hemma hos Veronika

Hej allihopa, nu sitter jag hemma hos Veronika tillsammans med Katarina. Vi väntar på de andra och sedan ska vi ha myspys! Här kommer lite gulliga bilder på oss tre. Pusselipuss

Bra jobbat Nikola!



Nikola som sjunger sin egna låt, värt och lyssna på! Helt underbar låt, blev tårögd♥


Godmorgon allihopa!

Hejhej, sitter i rummet och har precis ätit frukost. Ska ta och duscha och sedan fixa mig och gå upp emot HC och handla en grej. Efter det åker jag vidare mot Veronica för att fira Jul! Mysigt. Imorn ska jag upp tidigt därifrån, kanske runt nio och åka hem, byta om och därefter åka och jobba! Jag ska rån tolv till fyra varje dag under hela jullovet och få ihop lite pengar. Har så mycket jag vill handla, men inga pengar så nu ska jag också börja jobba varje helg, eller så fort jag kan! Nu ska jag duscha, så vi hörs senare. Puss ♥


Svar på tal

Ümran om Tårarna bara rinner ..:

Helt jävla underbar!! :') <3

Svar: Ja, jag vet! ♥


Morgondagens planer

Imorgon ska jag fira jul tillsammans med mina fina tjejer. Massa bilder kommer att tas, så oroa er inte om det ;) Vi ska dela ut julklappar och ha mys helt enkelt! Men mer om det imorgon när vi har det! En sak jag såg nyss var att Shakira klippt page! Hemskt, jag menar kolla här:

Är det fint? Hon ser helt annorlunda ut, och ful. Fulare än:

Herremingud vad fin hon är här.


Favoritfilm genom tiderna, i slutet brister man som aldrig förr..


Tårarna bara rinner ..


Alla juggar lyssna, den här låten är bra!♥


#theboyswho









#cuteboythings

applescented:  striderprovider:  chicksdigthephoenix:  syralthebelligerent:  rinlockhart:  descolay:  bread4life:  eggsie:  lupaar:  gurry:  24thoughtspersecond:  slow-riot:  splutterjewmas:  “I got 99 problems and you’re one of them ;)”  “I’m a lady killer and you’re a pretty lady and that means I’m gonna kill you”  “THE ENEMY IS EVERYWHERE. THE ENEMY IS EVERYWHERE. THE ENEMY IS EVERYWHERE”  “LET THE BODIES HIT THE FLOOR. LET THE BODIES HIT THE FLOOR.”  “CUT MY LIFE INTO PIECES. THIS IS MY LAST RESORT”  “I take a look at my enormous penis and my troubles started melting away~”  “PARTY ROCK IS IN THE HOUSE TONIGHT EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIME”  HOW DID IT END UP LIKE THIS IT WAS ONLY A KISS IT WAS ONLY A KISS  BEER IS GOOD BEER IS GOOD BEER IS GOOD  YOU SPIN MY HEAD RIGHT ‘ROUND RIGHT ‘ROUND WHEN YOU GO DOWN WHEN YOU GO DOWN DOWN  I KNOW A WEENIE MAN HE OWNS A WEENIE STAND  HE SELLS MOST EVERYTHING, FROM HOT DOGS ON DOWN ONE DAY I’LL CHANGE HIS LIFE I’LL BE HIS WEENIE WIFE  I FEEL LIKE A PRIZE ASSHOLE NO ONE EVEN MENTIONS MY CASSEROLE   WATCH OUT FOR MY BODY ROLLS WATCH OUT FOR MY BODY ROLLS HIGH KICKS HIGH KICKS THIS IS HOW WE DO IT  Oh wow.








Submitted by: uniqueh


Alltid helt underbar♥


Bilder♥


Tumblr_lmtyhrzwgl1qbjt25o1_400_large
Tumblr_lgso14e1cg1qzdjdfo1_500_large
Tumblr_lkwv9xyrjg1qc9j6yo1_500_large
Tumblr_l846ysjlhz1qaqxcdo1_500_large
268857_221857231187111_221836514522516_605815_2578647_n_large
Tumblr_lkggljzehe1qaobbko1_500_large
Tumblr_kv8htiaqqu1qa5yteo1_500_large
Tumblr_ljkgdwnmku1qci3pwo1_500_large


Harry Potter

Just nu!

Vi hörs senare ♥


Blev ingen bio tyvärr

Hej allihopa! Ser ni hur mycket det snöar? Så mysigt! Sitter iallafall hemma hos min mormor just nu. Var i stan med min mamma och kollade runt och fikade. Blev ingen bio, det får bli någon dag i veckan istället. Ska passa min brors hund ikväll, hon är såå söt! Ska äta mat nu, mer bloggning efter det! puss♥


Svar på tal

Anonym om Nikola som var as grym på julkonserten!:

shiit va bra!!! ryser

Svar: Jo jag vet!


one day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching

Tumblr_lviwmrmmd91qlwxu7o1_500_large


Vaken och in mot stan!

Vaken nu, ska äta pannkakor till frukost! Efter det ska jag byta om, fixa mig och åka till stan med min mamma. Senare får vi se vad som händer, vet ingenting än eftersom det är lite oklart. Men tiden visar svaret hehe. Nu ska jag iallafall äta frukost! Vi hörs♥


Don't cry because it's over. Smile cause it happened


Nikola som var as grym på julkonserten!



Bästis som sjunger helt underbart! Lyssna, han har skrivit låten själv. Säger bara att jag fick
tårar första gången jag lyssnade på den. Inga ord. Helt underbar♥


Tumblr_lbto1vmjlk1qcqsq8o1_500_large


HAHAHA dööör..

Tumblr_l22tt62ldc1qzv0cvo1_400_large
Tumblr_laezdvtcxd1qbtlaho1_500_large
Tumblr_lhtssd5d981qe11kdo1_500_large
Art-e9d8ee0030224c53d50b2ca032bcd4b5_h_large
Tumblr_lsvmb8uxpu1r0o7b5o1_500_large
Tumblr_lhrkx4pidy1qbv1pio1_400_large


Blåa ögon och blont hår där går tjejen du aldrig kommer få, hon är bruden ni kallar vacker hon är bruden dold av spackel, magen indragen och ryggen sträckt vem fan kom på ordet perfekt?


Gullig!♥

 
Värmer massor att höra!♥


Inköp från idag!


Hollister tröja - Hollister - 300:-

Timberland skor - Timberland - 1799:-

Resten var presenter♥


Hemma efter shopping och träning!

Hej allihopa, ber om ursäkt för att jag inte har bloggat någonting idag men har inte haft tillgång till dator. Började dagen med skola i en kvart innan vi slutade. Fick mina betyg, och det ska bli skärpning till nästa termin! Efter det gick jag med Emmy till min mamma, hämtade pengar och åkte in till stan. Köpte julklappar, vinterskor och en hollister tröja. Överlycklig över mitt köp iallafall. Efter det åkte jag till min mamma, tog träningsgrejerna och åkte på träning. Urskönt. Tog tåget hem och nu sitter jag här. Snart kommer min bror och Carina hit iallafall, kul! Imorgon blir det stan med min kära mamma, och sedan bio med K, och middag. Mys! Får se om jag får med mig någonting imorgon också, annars tar vi det någon annan dag!

Påsarna från idag haha. Timberland, NK, Hollister och HM.


TTT


161211



Suddig men men. Jeans - Gina, Linne - MQ, Kofta - Gina, Klocka - Guess


Sista skoldagen - 1 timme.

Är så himla glad. Jag har klarat av ännu en termin i Europaskolan med bra betyg med tanke på omständigheterna. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig i skolan idag. Kanske mina högmidje byxor eller någonting, det får vi se. Efter skolan ska jag åka in till stan och köpa lite grejer, och bild på det kommer ikväll! Har även träning senare. Vi får se hur dagen blir. Mer om det senare. Vi hörs♥


Aleks - Ny man


Läggdags.

Nu ska jag ta och sova, det kommer massa inlägg
imorgon innan och efter skolan! Ni får ha det så bra tills dess!
Godnatt & sov gott!
166954_181222898640717_137182066378134_326040_1784671771_n_large
Känner igen mig haha!


17 - Mina favoritartister

Tumblr_lvfuwgedp01r5dgp2o1_500_large
Black-blue-dress-fashion-girl-model-favim.com-58110_large
Tumblr_liso9wgeci1qgi1dpo1_400_large


Svar på tal

Panos om HAHAHA klockrena!:

Den på slutet visar fel på tjejens klocka, det ska stå 19:15 på den nedre, inte 7:15 ;P

Svar: HAHA nejnej!


16 - Det här åt jag idag

Frukost: Flingor ♥
Lunch: Donken ♥
Middag: Chicken Bits ♥


Bara jag som blir orolig?


Är det bara jag som blir orolig när jag ser en 12 åring ha mer smink än mig? Än dom flesta 15 åringar, bara för att dom vill se ut som oss. Är inte det lite läskigt? Tjejer som har .. eller nej inte ens tjejer, det är flickor som har BH när dom inte ens har bröst? Istället lägger dom i papper eller sånadär inlägg, fast flera stycken och har push up för att dom ska få uppmärksamhet. Men vet ni tjejer? Killar kanske kommer vara med er mer än vad dom kommer vara med dom andra tjejerna, men ni förlorar er självrespekt redan i den åldern. Vad är det som är så viktigt att man ska se äldre ut? Att man ska ha leggings och sedan fjällräven som är en vinterjacka, och dra upp den över rumpan för att alla ska se ens rumpa? Vad är poängen med att ens ha en vinterjacka då? Tjejer förlorar sin oskuld innan dom ens fått sin första mens, dom har masckara klumpar på ögonfransarna. Förlåt tjejer men det är inte fint, va den ålder ni är i. I er ålder lekte jag med Bratz och Barbie, inte med killar som ni.
Tumblr_lw0fb371yv1qlhm86o1_500_large
Ungefär i den här åldern dom börjar röka i.


Svar på tal

Chantal om HAHAHA klockrena!:

Hahahaha va sköna bilder :D<3

Svar: Hahaha jag vet! ♥


Svar på tal

Anonym om F to the örlust:

du verka som en bra människa o skit nice blogg!!!!

Svar: Tack! Värmer verkligen!! ♥


Skrillex ♥



lyrics

jag har varit G sen jag lekte med gungor jag har en massa hatare som talar i tungor och bakom min rygg har jag hela söderort, är det ska göra det som ingen har gjort, säg A till K säg K till A kanyama va namnet när de fråga vem de va..

Bara kärlek grabben ♥

HAHAHA klockrena!


389781_261585940565670_184152718308993_784418_447958660_n_large
302241_152923944808927_100002739666023_176797_667273597_n_large
642168_460s_v1_large
316672_187378968004028_128224363919489_381751_1780656692_n_large
299860_316336578383948_100000228253515_1498656_720701997_n_large


F to the örlust

Precis som rubriken säger så förlorade jag min match som jag hade i Tyresö. Körde jätte dåligt, så förväntade mig ingenting mer heller. Åkte till Jordbro med storebror och Carina och åt. Kom hem nyligen och nu ska jag duscha och därefter skriva min idrottsuppgift som man måste lämna in imorgon. FML. Bloggar väl någon gång där emellan! Tack för alla kommentarer! Blir roligare och blogga när folk kommenterar! Kärlek till er mina läsare♥

Mössaaaaaan♥♥♥♥


Svar på tal

Emmy om Min kärlek till dig, kan bara Gud och jag förstå.:

Så sjukt gulliga :D passar lika bra som grädde och jordgubbar på sommaren <3

Svar: Tack Emmy! Loveu ♥


Angående tattuering.

Anonym om Dagen jag fyller 18 blir du min.:

Neeej skaffa nt tatuering bara för att alla andra har det ;) du har en fin kropp som den är när du blir äldre och får rynkor ser den inte lika fin ut ;) tänk på vad du gör innan du skaffar tatuering for life.

Svar: Tack för att du tycker att jag har fin kropp, men jag tycker tattueringar är jättefina. Jag vet att det absolut inte är lika snyggt när jag är äldre, men nu har hälften av världens befolkning någon slags tattuering, och det är så vanligt att det inte ens ser konstigt ut på äldre och det är därför jag redan valt vad jag ska ha för mönster och vad! Love it!♥


Svar på tal

Anonym om Min kärlek till dig, kan bara Gud och jag förstå.: om Såhär ser min lägenhet ut!:

va söta <3


Svar: Tack! ♥

Anonym om Min kärlek till dig, kan bara Gud och jag förstå.:

gulligt :) men en fråga, vrf skriver du tex. bara gud vet, jag ber till gud om att..osv? sa du inte att du inte tror på gud :P undra ba. Snygg blogg ♥

Svar: Jag tror på Gud, men lite annorlunda. Jag tror på att det finns en Gud men ändå inte. Svårt att förklara. Tack! ♥

Anonym

VÄRSTA SNYGGA LÄGENHEETEEN! ouuf!

Svar: Haha tack så mycket!


Svar på tal

Anonym om om jag inte hjälper dig när du ramlat är det för att min mamma lärt mig att inte plocka upp smuts från marken: om #beforeidie: om 151211: om Musikvideon till She doesn't mind - Sean Paul:

hon la deeen!

Svar: Haha är bara ärlig ;)

Anonym

skorna dödar!

Svar: Haha jag vet!

anonym

gullig tjej!

Svar: Tack!

anni

hiss! :)

Svar: Ja verkligen!


Svar på tal

Anonym om Min kärlek till dig, kan bara Gud och jag förstå.:

Hur träffades ni? :)

Svar: Jag och Kerim träffades genom Ung08 och genom gemensamma vänner. Världen är liten haha! :)


Såhär ser min lägenhet ut!

Tog lite bilder så ni får se hur min lägenhet ser ut, för det var någon som kommenterade och frågade om jag kunde ta en bild, och visst kan jag det!


Mitt rum


Hallen


Stora toaletten.


Köket.

Ingången till vardagsrummet från köket. Dom sitter ihop på sätt&vis.


Vardagsrummet

Årets julgran.

Balkongen

Mammas och pappas rum.

Lilla toaletten.


Mitt andra sovrum, det var Dennis förra sovrum, som jag fick när han flyttade hemifrån!

Där fick ni bild på allt! Hoppas ni blev nöjda!♥


Min kärlek till dig, kan bara Gud och jag förstå.



Du är mitt allt. Jag älskar dig oändligt.


Om dagen kortfattat

Vaknade 7, åkte till skolan med Shaima runt 8, eller skulle ha 8.15 men den kom sent.. Fick frysa ihjäl men men, åkte vidare till skolan. Kollade på Hard Candy. Filmen var riktigt bra, men den var läskigare än saw.. Hehe. Inte alls läskig film (ironi). Efter det rullade vi emot donken, tog med oss mat och gick till klassrummet och åt. Städa skåpet och rullade vidare hemåt. Har chillat, vilat och ska skriva idrottsläxan till imorgon snart, och imorgon ska vi vara i skolan i en timme, inte ens det. Haha. Få betygen och åka hem? Det är allt. Love my life. Kanske träffar någon imorgon? Ska även försöka gå och handla julklappar och även vinterskor samt min mössa :( Måste få ihop pengar till den bara! :( Nu måste jag iallafall starta igång med idrottsuppgiften för ikväll har jag match! Puss♥

Funderar på denna som en ny header.


Dagen jag fyller 18 blir du min.


Musikvideon till She doesn't mind - Sean Paul


 

 


Jag vill till Bosnien & Kroatien, och bli brun o fin :(



151211


Jeans - Gina tricot, Vanligt linne - MQ, Vit kofta - JC, Klocka - Guess, Jacka - Jofama by Kenza, Mössa - SALT


Svar på frågestunden

Anonym om Frågestund!: om Frågestund!:

Om du kunde va en annan person i en dag, vem skulle du då vilja va och va skulle du göra? :P

Svar: Jag skulle nog vilja vara Beyonce, helt klart. Världens finaste röst och världens finaste kvinna!

elin om Frågestund!:

vilka bloggar läser du?
det bästa dom har hänt i ditt liv :)

Svar: Jag läser mina kompisars bloggar! :)
Det bästa som hänt i mitt liv är min släkt, min familj, min pojkvän, och mina vänner!

Sofie igen om Frågestund!:

Vad ska du göra på jullovet? :) <3

Svar: Jag har faktiskt ingen aning än! Ska förmodligen vila, vara med kompisar. Åka skidor om snön kommer .. Skridskor i kungsan med tjejerna, kanske fira nyår med dom. Vi får se! ♥

Vanessa om Frågestund!:

Skit vacker due. Skola? Hobby? Närmaste polare JUST NU. Vilka bloggat läser du? puss<3

Svar: Tack detsamma snygging! Just nu går jag i Europaskolan. Hm.. Min hobby är fan min blogg! :D
Närmaste kompisen just nu är Kerim och Alexandra men även Evin. Jag läser alla mina kompisars bloggar haha, eller iallafall när jag har tid! ♥

yas om Frågestund!:

1. Vad tycker du om din skola?
2. Om du inte skulle heta Melissa, vad tänkte dina föräldrar döpa dig till?
3. Favorit märke?
XD

Svar: 1. Min skola är helt klart underbar. Visst, vi har grymt mycket läxor, och höga krav men det kommer bara gynna oss i framtiden. Skolan är inte så stor, tillräckligt många elever. Bra och behöriga lärare. Elever som tar skolan på allvar. Den är så bra, att jag bestämt att mina barn också ska gå i den.
2. Vet faktiskt inte, men jag vill heta Happy, för det är jättegulligt!
3. Har inget favorit märke, utan gillar massa olika. Guess - Klockor. Louis Vuitton - Plånböcker och väskor, Hunter - Gummistövlar, Hollister - Mjukiskläder, Jofama by Kenza - Vår/Höst jackor. Lite olika hehe!



eelsaa ♥

1. röker du?
2. är du oskuld?
3. hur många förhållanden har du haft undr 2011?
4. vad är ditt nyårslöfte? ♥

Svar: Nej jag röker absolut inte. Slöseri med pengar och dåligt för hälsan! Jag har haft två förhållanden under 2011, men bara ett var seriöst och det är det jag har just nu. Jag har faktiskt inget speciellt nyårslöften. Kanske att jag ska börja träna minst 4 gånger i veckan? Vi får se! ♥

maggan om Frågestund!:

vad är ditt nyårslöfte :D ?
berätta lite om ditt förhållande: D
Vad är din inspirationskälla inom artister ?

Svar: Jag har som sagt inget speciellt nyårslöste.
Ja du, mitt förhållande är så bra som det kan vara, älskar min pojke och han älskar mig. Vi träffas så ofta vi kan och har tid, och jag kan vara mig själv med honom. Han är den enda killen som jag egentligen tycker det är kul och vara med!
Jag har ingen speciell inspiratinskälla, kör på det jag tycker är fint! ♥

sosso <3 om Frågestund!:

Jag har inget speciellt att fråga utan... bara hur de kommer sig typ att vi inte träffas längre och så vi hade jätte bra kontakt förut.
Hur går de för dig i skolan? :)
Vad har du för betyg just nu?
Går du på ngn sport , eller vad gör du på fritiden annars :D

Svar: Ja du, det vet jag faktiskt inte.. :/
Det går bra för mig i skolan, och har runt 280-290 poäng just nu, men terminen har gått riktigt dåligt så hoppas på att det blir bättre nästa termin!
Ja, jag går på tennis. Jag brukar vara hemma, blogga, vara med kompisar, Kerim, hälsa på släktingar, shoppa och allt som en 15 årig tjej brukar göra i princip! ♥

Olivia om Frågestund!:

1.Favorit färg?
2.Cola eller pepsi?
3.choklad eller lakris?
4.Favorit låt?
5.Favorit artist?
6.Vad tycker du om Eric Saade? :)

1. Svart
2. Cola
3. Choklad
4. Halo - Beyonce
5. Rihanna
6. Snygg, bra sångare, men inte min typ av musikstil!

minea om Frågestund!:

Vad kommer din kille ifrån brate?
Ajmo u bosnu / hrvatsku :(((

Svar: Min kille kommer ifrån Kenya & Turkiet.
Jaa! Längtar som fan till nästa år! Bosnien♥

emma om Frågestund!:

Varför slutade du dansa ? :)

Svar: Det är det många som frågar och det finns massa skäl till varför jag slutade, men främst för att jag inte hann. Jag älskar och dansa, dansar hemma så fort jag har chansen och vill jättegärna börja dansa igen men hinner inte tyvärr. Dans är en underbar sport, och jag trivs jättebra i danslokalen i Jordbro, men tyvärr är det som det är.

Sofie om Frågestund!:

Har du kille? Isåfall hur länge har ni vart tillsamans ?
Spelar du fortfarande tennis?
Vem litar du mest på av alla?
Hahaha, det var lite frågor kom inte på nått annat haha <3 ha de bra puss <3

Svar: Ja, jag har kille. Vi har varit tillsammans i tre månader den 27 december!
Ja, jag spelar fortfarande tennis! Fast dock inte alls lika mycket som jag gjorde.
Min mamma, Alexandra, Evin och Kerim.
Detsamma!♥

Shahad om Frågestund!:

Favorit band? :)

Svar: 30 Seconds to Mars

Anonym om Frågestund!:

Vilket gymnasium kommer du gå på?
Bästa läsken?

Svar: Jag tror att det blir Atletica för min del. Skolan är skön, liten och bra. Passar mig riktigt bra.
Bästa läsken är utan tvekan Fanta!

Ivana om Frågestund!:

Vilken linje ska du välja på gymnasiet?
Närmaste vänner?
Vilka sporter har du gått på?
Din första kille?
Varför slutade du på dans?

Hahaha kommer inte på något mer, men din blogg är gryyym! :) <3

Svar: Jag kommer att välja Naturvetenskap. Dels för att min bror gick det och det kommer  att vara lättare för mig, men även för att det är mycket matte!
Alexandra, Evin & Kerim.
Allt möjligt! Men dans och tennis!
Kerim är mitt första seriösa :)
Har svarat på det längre upp! :)
 Taaack! ♥

Sandra om Frågestund!:

vEEM FRÅgade channs du eelerr din kille xDD
Hur ska din dröm kille se ut :P

Svar: Haha, det var inte riktigt någon som frågde chans, han frågade däremot om jag ville bli tillsammans med han.
Precis som min kille är!

Det var alla frågor och även alla svar! Hoppas ni blev nöjda! Puss♥


#beforeidie


redo of this.










Jag älskar dig ♥


Jag kommer finnas vid din sida tills att jag tar mitt sista andetag. Jag älskar dig mest, och det finns ingen som du. Det är du som gör min dag, det är du som finns vid min sida när alla andra har gått iväg.. Jag vill tacka dig för att du är du, och för att du är min. Tack♥

Bara kärlek till dig min fina Kerim♥


Grattis Amanda Fondell, du var värd första platsen!


Svar på tal

Saga b om Det folk inte förstår:

Finns oxå alltid om det är något, du kan prata med mig om vad som helst, du kan lita på mig <3

Svar: Detsamma gumman!♥


Det folk inte förstår


Det finns så många som aldrig finns där, även om jag finns där för dom. Det finns så många som aldrig säger tack, när jag till och med säger tack när dom inte finns där. Jag har lärt mig vilka utav mina vänner som är äkta, och dom kan jag räkna på en hand. På en hand, utav alla min 938 vänner på facebook, har jag fem stycken som jag litar på. Hur sjukt är inte det? Jag har gått igenom saker och ting som fått mig och inse vilka som bryr sig om mig och vilka som finns, vilka som var hos mig dagen jag mådde dåligt och vilka som fortfarande ingenting vet. Det är så otroligt synd att veta att folk är så hemska medans vissa är för snälla. Jag säger inte att jag är perfekt och att jag alltid finns där för alla, men jag finns däremot där för alla mina närmaste, och det vet dom för det har jag visat. Man lär sig utav sina läxor, att man inte alltid ställa upp för allt och alla, det är så livet går till. Man lär sig utav sina misstag, och nu ska jag inte heller bry mig om någon som inte bryr sig om mig.

Men jag kommer att klara mig, det gör jag alltid i slutet.


-

Idag när jag var i stan och skulle äta på donken så satt det en hemlös man utanför. Såg honom innan jag gick in, och även efter. När jag hade ätit klart gick till kassan och köpte tre cheeseburgare och gav dom till honom och även femtio kronor. Jag har nog aldrig sett någon vara så himla glad som han var. Och 70 kronor skadar mig ingenting, medans det kan få den mannen att överleva en dag till. Idag var man en snäll chey, heyhey!


Du gör allt för att få henne, men inget för att behålla henne.

Z222832492_large


30 Seconds To Mars


Breat me



Dansa Pausa


om jag inte hjälper dig när du ramlat är det för att min mamma lärt mig att inte plocka upp smuts från marken


Frågestund!

Fråga vad ni vill! Svarar ärligt på allt, skolan, fritid, killar, kärlek osv!


Tio dagar kvar till julafton!

Hej allihopa! Har haft en urskön dag, inga vanliga lektioner förutom den första som var prov! Prov om judendomen, och shit va lätt den var! Hoppas på MVG, för det gäller nästa års betyg, vilket är viktigt. Tur att det gick så bra iallafall, och efter det hade vi endast film i skolan då vi kollade på Gökboet, tror jag den heter, och sedan även en annan. Efter så hade vi lunch och matte och man skulle göra någonting med tåget under lektionen så efter det åkte jag och tjejerna in till stan och kollade runt. Efter det fikade jag, kollade runt igen och sedan åkte jag hem runt sex. Tog lite bilder, som även kommer nu:


Jag & Emmy som provar mössorna vi vill ha!

Skorna jag vill ha!

Haha lite roligt, Ica Maxi var med i Metro!

Bild som jag tog så att min mamma vet att det är erbjudande!


Svar på tal

Anonym om That's just me.:

Ja men bara för att man tex gillar fjällräven och har de när alla andra har de betyder inte att man inte kör sitt eget race

Svar: Ja, jag vet! Men om du tänker efter vad jag menar med det så förstår du nog :)


Säg A till K, säg K till A


näst näst sista skoldagen för året.

Hej allihopa, Onsdag morgon? Känns allt bra? Själv känns det skitbra, är bara för jävligt trött.. Ska fixa mig, så vi hörs förmodligen sen!♥


Länkbyte


http://pereiras.blogg.se/


Dagens outfit!



Minus mössan, och vanligt bas linne under jackan!


Dagen kortfattat

Hej allihopa! Har varit i skolan och dagen flöt på. Hade håltimme, så åkte till Gallerian med Emmy och provade mössan som jag vill ha, helt sjukt fin. Ska önska mig den i julklapp hehe. Åkte tillbaka till skolan, hade klasstimme, och efter det började alla fixa sig inför skolavslutningen. Har tagit grymt mycket bilder, med Anastasiyas kamera, så dom får ni så fort hon lagt ut dom. Skolavslutningen gick jättebra, bra värdar, bra låtar och sånt! Kul och se gamla elever som gick i Europaskolan för fem år sedan! Efter skolavslutningen sprang jag upp till skolan där min bror var och skulle hämta mig eftersom jag hade match i Tyresö Tennisklubb, vann med 6-2, 6-0 men körde ur dåligt.. Jaja. Tjejen var däremot duktig och trevlig! Nu är jag äntligen hemma, och ska försöka plugga nu! Så ni får ursäkta att jag inte bloggar så himla mycket idag men det här provet som vi har imorgon gäller för nästa årets betyg! Vi hörs förmodligen senare!♥

Mössan! Och där får ni även bild på mina nya jeans från Gina Tricot!


sometimes love knooock you down



I skolan

Hejhej allihopa, sitter i skolan och har so, ska leta fakta om Yom Kippur som är en Judisk högtid. Bloggar mer senare! Har skolavlutning och match senare! Men innan det så hörs vi. Puss♥


Godnatt!

Med det här inlägget säger jag godnatt och sov gott allihopa! Nu ska jag gå och sova, för imorgon har vi skolavslutning. Outfit kommer under dagen. Ha en bra natt - ni som är vakna! Puss så hörs vi imorgon ♥
Tumblr_lu90rft7e21qcmqd8o1_500_large
Hej jag känner igen mig.


Bara kärlek..♥



Vackra kvinna!


Min sjukdom: Vitiligo

Det är många som har frågat, och det är många som har glott, och kollat som om jag är en alien. Men nej, jag är inte det, jag har bara en typ hudcancer som inte är dödlig. Jag har sjukdomen, Vitiligo. För att ni ska förstå bättre så hade Michael Jackson precis samma sjukdom, det var därför han var vit på hela kroppen, men jag har mycket mycket mindre. Jag har endast på mina knän, och på mina armbågar och på små ställen lite överallt, som tummen, foten osv. Inget man lägger märket till, men däremot så ser folk mina knän. Det jag blir irriterad på är inte, att folk kollar på det, utan att folk STIRRAR, dom kollar som om jag har jag-vet-inte-vad på knäna. Lite irriterande men jag har blivit van, efter 8 års fläckar lite här och där så vänjer man sig vid dom, och vet ni om jag fick välja att dom skulle bort eller vara kvar så skulle jag välja att ha kvar dom. Det är en del av mitt liv. En del av mitt liv som gjort mig till starkare, en del i mitt liv som gett mig bättre självförtroende, och så har det lärt mig att jag inte ska bry mig ett skit om folk som kollar, det finns folk som har det värre.

(har tyvärr ingen bild, men om ni kan, STIRRA INTE, fråga istället och kolla på det sättet.)
2521826346_61470a6914_z_large
Det ser ungefär ut så


Visste ni det här om mig?

- Jag är jättejättejätte mörkrädd
- Men jag älskar skräck filmer, och blir inte rädd.
- Jag längtar till gymnasiet
- Jag har sjukdommen Vitiligo
- Jag har varit på sjukhuset 11 gånger för jag skadat mig allvarligt.
- Jag kommer sakna min klass, min pararellklass (vissa) och min skola när jag slutat.
- Jag vill ha en iPhone eller en Samsung Galaxy 2
- Jag vet att jag kommer vara jätterik när jag blir äldre, finns inget annat i mitt liv.
- Jag önskar jag vinner typ 150 miljoner på lotto.


Igår, idag och föralltid i mitt ♥



This is how we do it.



..


Nya skor? Oh yes.

Eftersom att min kompis Julia, tyvärr råkade tappa bort mina skor. Eller "tappa bort" aja, skit i det. Så kommer jag få pengar utav henne och funderar på att köpa blåa air max den här gången, har hittat snygga på google! Kolla här:
Nike Wmns Air Max 90
Visst var dom annorlunda och snygga? :)


HAHAHAHAHA

Killen: Skulle du ha på dig skor om du inte hade fötter?
Tjejen: Eh nej?
Killen: Varför har du bh på dig då..?


Hur är det egentligen mellan mig och Yennifer nu?

Fick en fråga hur det är mellan mig och Yennifer just nu och jag kan kort säga att vi inte kommer att vara vänner eftersom vi är för olika, vill olika saker och tänker olika på saker och ting. Jag tycker tyvärr inte att allting är så himla seriöst, och inte att man ska bli sur för små saker så vi sa upp vår vänskap, men det är bäst så. Vi passade riktigt bra ihop och fann varandra när vi behövde varann, vi var som pusselbitar. Båda lyssnade på juggemusik, och vi hade jätte mycket gemensamt tillskillnad från nu. Ja, det är synd men det finns värre saker som händer och det här var ju delvis mitt val, men känner ingen skillnad från då till nu, så no problems!
Sen så kommer jag ju alltid att finnas för Yenni oavsett vad, och hon kommer alltid ha en plats i mitt hjärta som ingen annan någonsin nått till.


Att förklara för dig hur mycket jag älskar dig, är som att förklara för någon vad vatten smakar.

Tumblr_lw3txbdnv41qed0seo1_500_large


Hihi gulliga weronika skrev såhär i sin blogg om mig!


Baaack at home!

Hejhej! Som sagt så var min Måndag bra, själv då? Gick allt bra för er? Hoppas det! Själv hade jag labb inlämning, matte prov och franska prov vilket gick bra. Hade träning och därefter åkte hem. Ska plugga so nu, eftersom vi har sista provet för terminen imorgon! Skönt! Ska äta kyckling filé nu så vi hörs lite senare! Puss♥


In mot skolan! Outiften kommer senare!

Hejhej, hinner knappt blogga för ska ut om tre minuter. Har fixat mig, bytt om och packat ihop allting, har träning efter skolan, men hinner nog blogga ett par inlägg innan det! Hinner inte lägga in dagens outfit innan jag går så ni får den efteråt, när jag kommit hem eller någonting! Ni får ha en jättebra Måndag för det kommer jag säkert ha! Kärlek till er läsare, puss♥


#theboyswho







#cuteboythings







Bildeeer

200204_1588751486083_1454722532_31170459_3136056_n_large
Tumblr_lu0zb9cxwc1qgnow4o1_500_large
Tumblr_lpztnrhn2n1qiln3bo1_500_large
Tumblr_li9a2fdnqz1qbzlzbo1_400_large


Besöksrekord på bloggen nu!

Har besöksrekord idag på bloggen! Skit kul att folk verkligen läser min blogg, det är bara att kommentera om det är någonting ni undrar, om ni tycker jag borde blogga om någonting speciellt, eller om ni vill ha länkbyte. Ni kan kontakta mig på [email protected] och även på facebook och här på kommentarerna!
Kärlek till er läsare! Puss♥


Kärlek

Det handlar inte om att man ska ses varje dag. Det handlar inte om att man ska spendera varje minut tillsammans, utan det handlar om att man alltid ska finnas för varandra i vått och torrt, att man ska kunna lita på den andra personen och älska den i vått&torrt och även när alla andra vänt ryggen till den personen, så ska man stå där och säga; hörru, du har ju mig oavsett vad. Det handlar om att stött varandra ut till sista sekunden och kämpa för varann tillsammans, inte bara en utav dom två i relationen. Det handlar om att älska personen precis som den är, utan smink, utan massa fina kläder, och finnas där när han eller hon både fäller tårar och skrattar. Det är vad kärlek handlar om och jag har hittat den jag vill dela det med♥
Tumblr_lvwsiys5ej1qci0woo1_500_large


Svar på tal

S om Julklappstips!:

HAHA fett coolt m vattnet o nallen xD

Svar: Jag vet! Kul och ge folk det i julklapp, dom blir förmodligen glada, för det skulle jag bli!


Pluggar..

Tumblr_lsj75yude41qbv4sdo1_500_large
Känner igen mig just nu..


Svar på tal

minea om Det finns så många..:

Inte många som tänker på dom, för vi själva har det bra.. <3

Svar: Precis.. ♥


Julklappstips!

Såsvisp
Automatisk såsvisp. Den vispar utav sig själv!
Kostar ungefär 350 kronor!


Är vattnet kallt lyser det grönt, är det ganska kallt blir
det blått för att slutligen bli rött och varmt. Rolig grej!
Kostar ungefär 280 kronor!

Beddy Bear
Man värmer nallen i 1 och en halv minut i mikron och du får en varm nalle
som behåller värmen i minst två timmar!
Kostar cirka 200 kronor!


Vem tackar nej till en chocklad fontän?
Kostar cirka 350:-

Skosnören
Coola skosnören som lyser i mörkret!
Kostar ungefär 150 kronor!


Utländska föräldrar har många barn, men svenska barn har många föräldrar.

Tumblr_lvsk0jdn6n1qd41g8o2_250_large


Haha alltid bra!♥


Det finns så många..


Idag åkte jag till stan, och gick förbi hur många hemlössa män & kvinnor. Det gav mig en rejäl tankeställare när jag såg hur dom sitter där på marken och skakar, när man läser på deras lappar "Jag är hemlös, jag har ingen mat". Jag har aldrig gått förbi en hemlös utan att jag ger dom ett par kronor, så många mynt jag har ger jag. Tillochmed idag på tåget gick det en man förbi som var hemlös och lämnade sånna där lappar och jag gav han nio kronor och han sa tacktacktack och log. Jag gav han ett leende, vad skadar 9 kronor mig? Ingenting. Istället för att köpa en godis eller någonting som jag egentligen inte behöver gav jag honom 9 kronor så att han får någonting och äta, vad som helst. Vi får jackor för flera hundra lappar, skor och kläder för flera tusen per år och blir sura när vi inte får pengar till skit saker när det finns folk här i Stockholm och runt om världen som inte har en enda krona. Tänk efter en gång innan ni går förbi och skiter i att ge dom en enda krona. Dom kommer bli glada över vad dom än får.
Man_loves_dog_by_stasia_gonchar_large


Svar på tal

Anonym om När en kille vislar åt dig kolla inte , du är ingen hund:

nää precis, du är en katt! =)

Svar: Haha, jasså? Haha skriv namn! :)


Skrillex



Tumblr_ljhxp5ww7y1qbbonho1_500_large


Svar på tal

Anonym om Ny design igen då!:

Den va snygg <3

Svar: Tack! ♥


När en kille vislar åt dig kolla inte , du är ingen hund

Tumblr_lw1301ar6j1r639pqo1_400_large


Ny design igen då!


Hemma och har med mig lite saker!

Hej allihopa, bytte design eftersom flera tyckte min förra var finare så tog en enkel design bara. Åkte in mot stan och kom hem med ett par byxor ifrån Gina Tricot som jag kommer ha stor användning för! Skit snygga! Ska ha på mig dom i skolan imorgon! Ska plugga matte och franska ikväll, och även skriva kriterium D & E just nu, och därefter labbrapporten! Ska även göra inpackning i håret ikväll! Ska kanske till McDonalds strax, vi får se hur det blir med det! Puss! ♥

Kolla hur söt lilla bebis hunden är!♥


Över.

Jag sket i det som hände, och gick vidare. Vet inte hur det här kommer att gå när du är som du är. Tredje gången det här händer oss men vi överlever utan varandra för det gör vi alltid. Livet går vidare oavsett vad, och tid läker alla sår, förrutom ärren. Men smärtan från ärren kommer att vara borta. Jag kan inte säga att jag inte kommer att sakna dig för det kommer jag men vi är för olika för att vara kvar tillsammans, det går inte. Du försöker vara någonting du inte är, och jag är bara mig själv. Två pusselbitar som inte passar, ingenting är som förrut, när det var vi två, när det var "vi". Jag kommer alltid se dig som en lilsis' jag aldrig fick, nu är det bara och se om du ser mig som din bigsis'. Upp till dig.


Vaken! In mot stan snart för att handla!

Hej allihopa! Hur mår ni? Hoppas ni mår bra, för det gör jag! Har ätit frukost och ska duscha snabbt, därefter fixa mig och åka in till stan för att handla en sak. Bilder på det och ifrån igår får ni se ikväll! Lyssnar på Ny Man - Aleks, grym låt! Kollar även på någon random film på TV1000, skit dålig haha! Men ska byta om och sedan får ni dagens outfit också! Mycket inlägg men det får väl er att vilja läsa mer också? Nu måste jag fixa mig innan jag åker emot stan! Puss♥


Tyvärr, inte denna gång. Men grattis Barca!

Tyvärr förlorade Ronaldo ikväll men laget som var bäst ikväll vann - Barca. Grattis alla fans och grattis Kerim som också hejade på dom! Nu ska jag duscha och därefter sova! Ska in till stan imorgon och leta efter ett par byxor. Men mer om det imorgon! Puss!


Vad tycker ni?



Svar på tal

BUHU om Ny design! Vad tycker ni? Släng gärna in en kommentar!:

fu
den andra var snyggare

Svar: Haha okej, skulle du kunna skriva ditt namn? Och även vad som inte är fint med den här och vad som den andra hade som var finare? :)


I was here..



Ny design! Vad tycker ni? Släng gärna in en kommentar!



Aleks♥


Kärlek till låten♥


Ny design på gång!

Nu är en ny design på gång, min fina vän Sabina gör den och
hoppas den bir klar så fort som möjligt. Bloggar då! Puss♥


En bild säger mer än tusen ord

Tumblr_ltmv2lkbqe1qmdonvo1_500_large
Tumblr_lvvh9kl9lt1qc3ouro1_500_large
Taylor-swift-the-story-of-us-favim.com-232041_large
Tumblr_loal94qa9g1qce0mpo1_500_large


Jag bad till gud att han skulle skydda mig från fiender, långsamt började jag att förlora vänner..

Tumblr_lrl4sr53vc1qmtb7so1_500_large


Ikväll gäller det, HALA MADRID ♥


Killen mår ju inte bra


Five fingers

268638_10150326600456276_649051275_10124384_484975_n_large


15 - En bild på mig som är ett år gammal


14 - Vad skulle jag göra om jag vann 1 miljon

Ifall jag vann 1 miljon kronor skulle jag köpa jättemycket saker! Skulle köpa en klockan för åtta tusen, hunter, louis vuitton väska, ray ban, flera jeffrey campbell skor, massa dyra smycken och åka på jorden runt resa tillsammans med min familj. Därefter skulle jag spara allt annat på mitt bankkonto.
Jag skulle leva livet.
311174_127792237322664_100002756660368_110345_1606242711_n_large
Tumblr_lj2wxsdguv1qaobbko1_500_large
Tumblr_lp88wntopc1qgajuco1_500_large
Beleza6_large
Tumblr_lmqn9xm6cc1qfoemxo1_500_large


Hemma och har shoppat lite!

Hej allihopa! Vaknade och fixade mig och rullade emot HC för att få med mig hudkrämen, tröjan och byxorna. Byxorna måste jag köpa i stan medans allt annat fanns som jag fick med mig. Pratade med K under hela vägen vilket var riktigt trevligt. Kom hem och har gäster, min mormor och min mormors bror. Nu ska vi äta, och därefter får ni bilder på allt jag köpt idag! Puss♥

Hej jag har också varit liten..


Word

I come from a place where people get high, the grades get low,
 and if someone has a secret, everyone knows.
” - Wiz Khalifa

#theboyswho


Jag älskar dig.

Tumblr_lonc600f0p1r06omqo1_500_large
Tumblr_lnx2my98bd1qec0eco1_500_large
Tumblr_lvwyirbevo1r1t0wjo1_500_large
3045774219_1_3_kerklsnk_large
Tumblr_lvt2bbhbfm1qd39hoo1_500_large
2994632997_1_5_pcwpyl2t_large

 



HAHAHA sant


Bilder

Tumblr_leykot1wc61qc3d2ho1_500_large_138013027_large
Tumblr_lsxappdsno1r124hpo1_500_large

Tumblr_lispss6cdt1qak4jbo1_500_large
Tumblr_lmr67oumhh1qg4wb2o1_500_large
Tumblr_lqb3k2zrfa1qbnnb6o1_500_large
Tumblr_lemheuxt711qdvmwxo1_1280_large
Tumblr_lnijqspvff1qfateqo1_500_large


27/09-11


♥♥


Hos mormor

Hej alla! Förlåt för dålig bloggning under dagen men det kommer att bli lite sämre eftersom jag sitter hemma hos min mormor och ska kolla på idol-finalen. Kom igen nu Amanda Fondell! Mamma kommer också hit snart eftersom hon hämtade min bebishund, så att han inte är själv hehe. Sitter iallafall och bloggar, chattar med Nanna och Ebru på facebook. Länge sen man hörde någonting ifrån dom så det är ju kul iallafall. Har varit i stan och kollar runt, vet vad jag ska ha på mig på skolavslutningen den här terminen! Skit snyggt! Har även på mig det på nyår tror jag för det var så himla snyggt! Det är iallafall det här jag ska ha på mig:


Tröjan - Gina tricot - 299, Byxorna - Gina Tricot 499:-, Skor - Solestruck - 1999:-


In mot stan!

Ska till stan nu, så vi hörs väl efter det, alltså ikväll. Det är förresten Idol final ikväll. Ska ni kolla på det? Vem är er favorit? Själv kommer jag att lägga min röst på Amanda Fondell! Nu måste jag alldeles strax åka, puss♥


Lista

10 FAVORITER
Färg:
Svart, vit, blå
Mat: Donken
Band: 30 seconds to Mars
Film: The last song
Bok: Twilight serien
Sport: dans och tennis
Årstid: Sommar
Veckodag: fredag
Glassmak: Cookie Dough
Tid på dygnet: eftermiddagen/kvällen 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Helt okej
Smak: ?
Kläder: jeans, tröja, underkläder
Bakgrund: mobilen: jag, datan: storebror&jag
Nagellack: lila
Tid: 12.54
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt: ingenting

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Nej
Brutit mot lagen: Nej
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja?
Varit med på TV: Haha faktiskt
Kysst någon du inte känner: Ne

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
Mamma, Y & K & A
Du tycker om: K
Du inte gillar: Massa

2 VAL
Kaffe eller te:
te
Vår eller höst: vår

1 ÖNSKAN: Han.


-

Det är bara Gud och jag som vet hur mycket jag älskar dig. Ingen annan skulle någonsin kunna förstå hur mycket jag älskar dig, för du och jag har en speciell relation. Vi kan vara med varann utan att säga ett ord, bara kolla på varandra och det är allt. Det är underbart det med. Den dagen jag såg dig från första början visste jag att det skulle bli "vi". Eller visste och visste, hoppades som fan på det. Vi har inte haft det bäst hela vägen ut men vi har haft det i en sån situation att vi sagt att vi ge upp allt och efter det ändå funnit tillbaka. Jag älskar dig mest. Du är det bästa som hänt mig nånsin♥
319129_216875451710401_100001638443699_602783_212020259_n_large


Alltd kul o höra!


2011

Hela året har gått sjukt fort. Från att gå i 8an till att nästan gått ut första terminen i 9an. Och mitt bland allt det har jag funnit nya vänner, fått en underbar pojkvän, varit på en helt fantastisk resa med familjen i Bosnien samt i Kroatien, hunnit sola, bli brun, lärt känna bland annat Yennifer och Alexandra mycket bättre. Jag har i pincip fått ett helt nytt liv. Ett nytt liv som jag älskar. Jag har inte bara gått igenom mycket bra saker, har fått vara med under en sak som jag hoppas inte händer någon då det inte bara påverkade mig, utan hela min omgivning, förlorat vänner och även tagit avstånd från dom. Förlorat en bästavän var det absolut svåraste jag gått igenom men eftersom vår vänskap är så stark hittade vi tillbaka. Livet är inte alltid en dans på rosor, men det är inte heller ett rent helvete mesta dels av tiden.
Jag har haft ett år som jag kan förklara lättast som en berg-och-dal-bana. Men oftast var det på toppen.


Följ mig med Bloglovin!

Följ min blogg med Bloglovin


Bara jag som tyckte att det var fult? Nej.


Haha, jag var inte den enda som tyckte att det är så himla fult.. Hehe..


Lista

JAG ÄR:
Blyg:
aldrig
Smart: aa, smartare än många
Långsam: hahaha beror på
Tålmodig: nja, inte riktigt
Stressad: oftast, fattar inte varför
Öppen: olika från person till person
Ärlig: ja
Positiv: oftast
Rolig: hahaha vet inte
Ansvarsfull: haha ganska
Söt: fråga inte mig(?)

JAG HAR:
Svikit en kompis: tyvärr
Förlorat en bästa vän: yes
Sagt att jag älskar en kompis: ja
Sovit med en tjejkompis: haha alltid
Slagit en kompis: aa
En kompis som vet allt: Yenni
Berättat hemligheter: yes
Blivit sårad: vem har inte det?
Haft stadigt förhållande: aa
Krossat någons hjärta: tyvärr
Gett någon ditt hjärta: aa
Sagt att jag älskar någon och menat det: aa
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: nej
Varit otrogen: aldrig
Cyklat omkull: haha säkert, inget jag minns dock
Sjungit i duschen: gör det varje dag
Fobi för något: har fobi för fötter
Varit på begravning: nej
Sagt att jag hatar någon: Ja

FAVORIT:
Låt just nu: Take Care-Drake ft Rihanna
Pryl: mobil & data
Film: kniven i hjärtat, The last song etc
Bok: Twilight-Serien
Lärare i skolan: Jon
Plats: hemma
Frukt: Jordgubbar
Dricka: fanta, & mjölk till mat
Ha på mig: stora tröjor & leggings
Snacks: Chips

LIVET:
Svart eller vitt: vitt
Skriva eller tala: tala
Öl eller cider: -
Mobil eller ipod: mobil
Snygg eller charmig: Charmig
Lösgodis eller choklad: choklad
Frukt eller grönsaker: Frukt
Film eller serie: Film
Festa eller softa: beror på
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: fredag
Ljus eller lampa: Ljus
Kärlek eller vänskap? vänskap är ju också en slags '' kärlek '' ??


Random blogg

Måste visa en rolig grej jag såg igår! Hade sjukt tråkigt så gick in på massa olika bloggar jag aldrig varit inne på och så kommer jag fram till en tjejs blogg. Jag går ner på sidan och vet ni vad jag ser? En bild som jag tagit med min kamera på min Beats By Dr Dre. Inget fel, men vill gärna att ni skriver under eller någonstans att bilden är tagen från min blogg! :)

Kul och se!


Oldie but goldie♥


Jah Cure - What will it take


Vaken chey, sjuk heyhey

Hej allihopa.. Fortfarande ont i magen.. Inte lika ont som igår men iallafall ont. Lyssnar på musik och smsar med K. Måste börja kolla på julklappar så att jag vet vad jag ska köpa till mina flickor, släktingar och han. Love my life, snart är det lov tillochmed! Underbart. Julafton, Nyår och 3 månader. Lycka. Nu ska jag iallafall äta frukost och därefter byta om! Vi hörs, puss♥

Haha omg vad länge sen! :o


Little reasons to smile












Va ingen rasist. Va som en panda, dem är svarta, vita och asiater.

Animals,kiss,panda,fence,animal,love-70807456b3d8f97f1c116dbfcd5200c2_h_large


3 svenska låtar som finns i mitt hjärta ♥


Petter - Stockholm i mitt hjärta


Petter & September - Baksmällan


Timbuktu- Alla vill till himlen men ingen vill dö.


Ice in my veins♥



Grattis världens finaste mormor! ♥

Idag är det inte vilken dag som helst. Min mormor fyller 63 och med det säger vi Grattis världens finaste & bästa baka i heeela världen!
Tumblr_lfou6dfnzc1qcm8pso1_500_large
Såhär söta var min mormor & morfar hihi!


Det är du, du och du.

Jag ber om ursäkt för tiden jag gett upp för oss men du vet att jag verkligen vill fixa det här. Jag älskar dig och det kommer jag alltid göra. Du är den personen som älskar den riktiga Melissa i alla väder, i alla situationer och i alla lägen. Du är den mest underbaraste personen jag någonsin träffat. Helt underbar. Finns för dig oavsätt vad, K. Det är du som får min värld att bli hel. / Din Melissa
Tumblr_lugoglgoqw1qil5ggo1_500_large


Hemma hos mormor!

Sitter hemma hos mormor, och kollar på teve, chattar med K & Y. Lite senare kommer alla andra hit, vilket är trevligt :D Ska iallafall göra alla andra sällskap, det är ju som sagt min mormors födelsedag vilket inte är varje dag. Grattis Baka! ♥


Du är min. Bara min.


Sjukling..

Är hemma, kolla på film. Är sjuk, spydde igår och mår jätteilla fortf. Kul ? Verkligen inte, beror säkert på maten jag åt igår eller nåt. Min mormor fyller år så ska åka till henne senare, om jag ens klarar av att gå upp ur sängen. Puss♥


Kolla vem som hälsar på!


HAHA fett coolt!


Om ni ser så gillade mina två kompisar en status. Dom båda heter Lisa Mal-s-e-... Är inte det coolt? :p Hhahahaha Jag dog lite när de hände..


Vad har jag gjort idag då?

Jo jag har varit i skolan, varit på klättring med klassen och shit va kul det var! Grymt kul var det och det sk vi göra om snart! Eller rättare sagt, det ska jag göra om snart! Efter skolan åkte jag till mamma och därefter hemmåt. Nu ska jag plugga, har SKIT ont i huvudet, mår illa och fryser. Länge sen man kände såhär.. Jaja, ska bli frisk har jag bestämt mig. Idrott i skolan imorgon ju :/ Måste gå.. Jaja, hej mitt liv är (Y)


Vaken och dags för skola!

Hej allihopa, är vaken och ska till skolan i detta regniga väder -.- Kul? Aa fast nej. Nu måste ja fixa mig! Vi hörs när jag kommit hem senare! Puss♥


Länkbyte!


Klicka här för att komma till hennes blogg!


De 10 finaste killarna hamnar i bloggen!











Länkbyten!


Sabinas blogg som handlar om allt möjligt! Värt o kolla in!


Melinas blogg som innehåller snygga killar, bra texter och inlägg! Värd att checka!


Snygg tjej med grymt bra blogg! Innehåller allt möjligt så koll in den!


Tumblr_loupsntncb1qhqnh3o1_500_177530712_large
I wanna spend my night and days with your love. And even in my dreams I wanna kiss your lips


To do:

Labbrapport
♥ Franska prov
♥ Svenska prov
♥ Matte prov
♥ Musik framträdande

Love my life.


Gissa om jag har tråkigt

Du är kär nu - Jag vet inte
Du har sårat nån så de börjat gråta - Tyvärr
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - X
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - X
Du har haft ett förhållande som varade över två år - X

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra
- Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smygit ut utan lov - Aa, typ på gården
Jag har ljugit om var jag är för någon - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - Nej
Jag har struntat i ett prov - Nej

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol
- Nej
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej
Jag har druckit på nyår? - Nej
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Ja.
Jag har vaknat gråtande - Nej
Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Ja
Jag har sett någon dö - Nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej
Jag har sett en fallande stjärna - Nej
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - -
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Yes
Har sparkat en kille mellan benen - Ja
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Ja
Jag har medverkat i en teater - Inget ja minns
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - Ja
Du har fångat en snöflinga med tungan - Ja
Jag har suttit på ett tak på natten - Nej
Jag har aprillat någon - Ja
Jag har åkt taxi - Ja
Jag har ätit sushi - Vågar inte
Jag har åkt snowboard - Ja, med Carro. Aldrig mer.

Singel & Sökande #3



Namn: Diego Alonso Vega Cortes
Ålder: -95
Vad jag tycker om honom: Diego är såhär snäll tjejer! Han är som en storebror, världens snällaste och världens roligaste!


Namn: Adam Namaanii
Ålder: -94 (?)
Vad jag tycker om honom: Snäll, snygg grabb som jag inte känner så jättebra, men dom gångerna jag pratat med han är han trevlig och snäll!


Namn: Maria Roumelioti
Ålder: -96
Vad jag tycker om henne: Maria är rolig, snygg, snäll, söt, gullig, bäst, omtänksam. ALLT. Hon är världens gulligaste människa! Gick i samma dansgrupp som henne men slutade tyvärr på dansen! Saknar henne massor!


Namn: Solin Said A
Ålder: -95
Vad jag tycker om henne: Söt, snygg och snäll! Rolig tjej! Har aldrig umgåtts med henne, men hälsar och så!


Hemma från mormor

Har precis kommit hem från mormor, kollade på Mean Girls och åkte hem efter det. Ni kan inte ana vad som hände.. Min bror va där med sin tjej och vet ni vad dom har med sig? En chihuahua! En valp som dom köpte igår! Gissa om jag blev kär i hunden? Ja.

Visst är hon söt!? Ska fråga om jag får ha henne hos mig imorn hehe..


Ingen kommer någonsin förstå sig på oss. Ingen.

Tumblr_lvrf230l8p1qk8jzuo1_500_large
Jag älskar dig.


Idag, imorgon & för all framtid

Jag älskar dig, bara dig.


Vaken och sjuk..

Hej alla läsare! Hur mår ni? Själv mår jag dåligt, jätteont i huvudet och mår jätteilla. Vet inte vad jag ska göra så att det går bort, har vilat och vilat men det hjälper inte. Vill gå och hälsa på min mormor men vi får se hur det blir med det iallafall. Vill verkligen gå och hälsa på mormor och hennes bror, det är jättekul och vara där så varför inte? Men vi får se. Är hungrig.. Har inte ätit någonting. Vi får höras sen för nu ska någonting hamna i min mage, vill ha pannkakor :((( FML. Men vi hörs senare! Puss♥


Sova snart? Yes box

Hej allihopa! Ska sova snart eftersom jag ska till skolan imorgon tror jag, eller vi får se hur det blir med det. Har förjävligt ont i huvudet men ska iallafall sova och hoppas på att det går över till imorgon då vi har visual arts♥ Nu ska jag lägga mig så hörs vi imorgon! Puss♥


WORD

Precis som barn, när dom lekt färdigt tröttnar dom.
men så fort dom ser att någon leker med den
igen vill dom alltid ha tillbaka de


Svar på tal

Anonym om Singel & Sökande #1:

påalla det ska bli värsta gosip bloggen nu oxå

Svar: Ingen har bett dig läsa min blogg :)


De 10 finaste tjejerna hamnar i bloggen!

Inte ordning!










December


Haninges stolthet♥


Ärlighet är en dyr present förvänta dig inte de av billiga människor.


Hej jag älskar min storebror.

Sitter i vardagsrummet och så kommer storebror och hälsar på, och gissa vad han har med sig? Beats by Dr dre hörlurar! Jag som samlade för att få ihop att köpa ett par! Världens bästa storebror som kom med världens bästa hörlurar!



kärlek ♥


Svar på tal

Sanna om Singel & Sökande #1:

Han sista va katt :d

Svar: Jag vet! :)


Singel & Sökande #2



Namn: Natalija Markulic
Ålder: -98
Vad jag tycker om henne: Natalija är en underbar tjej som verkligen inte är som en -98. Hon är mogen, snygg och världens snällaste! Den som sårar henne, kommer få problem med mig!


Namn: Florence Kardashian
Ålder: -96
Vad jag tycker om henne: Helt underbar tjej som jag känt jättelänge. En tjej som alltid är på bra humör och en som man alltid har roligt med!


Namn: Morgan Dahl
Ålder: -96
Vad jag tycker om honom: Morgan är en as snygg kille med en rolig humor och sedan är han jättesnäll! Rolig och vara med och sen så vill alla tjejer ju ha en lång kille, och lång är bara förnamnet!


Namn: Tony Olofsson
Ålder: -97
Vad jag tycker om honom: Min fina barbie bror som alltid ställer upp i vått och torrt. Har känt Tony i 5 år nu, och han har alltid varit den man kan snacka med om allt. Underbar kille med en underbar personlighet!


Tumblr_lkjpt6kykt1qdbhdbo1_400_large


Vad tycker ni? Vilken är finast?


Finns på Gina Tricot för 299:-


Be you.

Vad du än gör kommer folk tycka det är fel, men inte för att det är det utan för att det är rätt. Folk hatar och se andra lyckas det är därför du ska göra precis det alla vill att du inte gör. Det är den absolut skönaste känslan. Det finns folk som hatar dig men även folk som älskar dig för precis den du är och det du ska göra är att skita i dina fiender och tacka dom för att dom ens bryr sig om dig. Det visar bara att dom egentligen är så himla avundsjuka på dig och ditt liv och det är oftast det som startar hatet i deras kropp, emot dig. Du ska inte vara ledsen över det, nej utan tvärtom, du ska tacka dom. För tänk efter, vem vet om du är deras framtida chef på ett företag eftersom dom har så dålig utbildning?
Ladyyy-570x300_large


Haters are my motivators!


Dålig bild, men ja & pappa på min 1 års födelsedag! Love u ♥


Mitt 2011

Hur har året 2011 varit för dig? -  Överlevt
Bättre än förra året? - Nej, verkligen inte.
Någonting du aldrig kommer glömma 11? - Massor
Har du flyttat under år 11? - Nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja, massor
Isåfall vilken? - Take Care - Rihanna ft Drake
Har du kysst en främling? - X
Hur har du mått under året? -  Upp&Ner, beror på vilken tidpunkt

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit 2011? - Bra
Har du varit kär? - Ja, det har jag.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Yes
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Yes
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej?

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord? - Nej
Har någon i din släkt avlidit? - Nej
Har du slagit någon riktigt hårt? - Nej
varit i slagsmål? - Beror på hur man ser på saker o ting

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - Ja
Isåfall vad? - Håller det för mig själv
Har du skämt ut dig? - Haha ja
har du ljugit för en vän? - Tyvärr
Har du varit ute en hel natt? - Bosnien♥
Har du blivit tagen av polisen? - Nej?
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - X
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - J

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - Europaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej
Hatar du någon på din skola? - Hatar inte, men ogillar
Har du gjort något framsteg? - Ja! Från G till MVG i hemkunskap!
Haft alla rätt på ett prov? - Säkert.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - Ja
Har du förlorat en vän? - Ja, kanske var bäst så.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Ja
Har du haft en relation med en vän? - Men nej?

Svar på tal

milagros om Godmorgon everyone!:

vart köpte du dina? jag kollade precis på Nelly.se och där kostar de 1700 :)

Svar: Jag köpte också mina på Nelly, och jag vet att dom kostar 1700, men med frakt blev det 1800, om man köper på Solestruck kostar dom cirka 2000. Dom som finns på Nelly är inte dom jag har, för dom jag har ser inte precis ut så.


Singel & Sökande #1


Namn: Siirma Loca
Ålder: -96
Vad jag tycker om henne: Det här är en gammal vän till mig som jag har tappat kontakten med. Vi har haft vår tid tillsammans, det har vi verkligen. Hon är snygg och snäll! Underbar tjej, och singel(?)


Namn: Weronika Paprocka
Ålder: -99
Vad jag tycker om henne: Den här tjejen är jättegullig! Har känt henne i ett halv år och vi har helt sjuka konversationer på facebook, även fast hon är så ung så är hon jättemogen för sin ålder. Haff!


Namn: Lorenzo Alejandro Alvarez Millanao
Ålder: -97a tror jag?
Vad tycker jag om honom: Känner inte honom så värst bra, men han är ju söt! Singel också tjejer!


Namn: Thiaga Da Silva
Ålder: -95
Vad jag tycker om honom: Skit snygg kille med bra personlighet. Grym på fotboll och sen är han ju tvilling med Neymar, kolla bara?


Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 20
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 171
4. Vilken var den senaste film du sett? haha Avatar
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Kan inte smsa så har ingen aning
7. Vad är dagens planer? Packa och göra mig fräsch inför plåtningen imorgon
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem det är till. Mina närmsta vänner är de enda jag tycker om att prata i telefon med. Har någon slags telefonfobi eller något, så jag sms:ar alltid.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Imorse
11. Vilken ögonfärg har du? Blå - grå
12. När vaknade du idag? Halv sju
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha, nej :o
14. Vilken är din favoritplats? Kroatien & Bosnien
15. Vilken plats föredrar du minst? Bussar
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Det får vi se då
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker. Sov alltid med lampan tänd.
18. Vem fick dig att skratta senast? Yenni
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? I shorts
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, nej.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Jag är väldigt social! Oftast finns det inget stopp på mig.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry - Cookie dough
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppat
29. Tycker du om kinamat? Helt okej.
30. Tycker du om kaffe? Nej, verkligen inte.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk
32. Sover du på någon särskild sida? Ja, på magen
33. Kan du spela poker? Nix
34. Tycker du om att mysa? Hehe, ja.
35. Är du en beroendemänniska? Vad fan är det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja.
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska, bosniska och lite franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool. Att dyka och göra cheerleadinghopp från kanterna är ju askul!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor
42. Äger du dyra smycken? Ja
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Nudlar
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alexandra
46. Välj ett ärr på din kropp? Ögonbrynet
47. Vad har du för ringsignal? Ljudlöst - alltid.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Lite små grejer. Som första tröjan, klänningen osv.
49. Flirtar du mycket?  -
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I en fotostudio, i mitt rum och i toan.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej
52. Har du fått fortkörningsböter? Hur skulle det gått till?
53. Vilken var den senaste bok du läste? Breaking Dawn
54. Läser du dagstidningen? Njaa.. Om jag har tråkigt på bussen eller på tåget
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha, ja
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? the Voice såklart!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Alla mina läxor
59. När var du i kyrkan senast? Det var väl när vi började i 9an.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som har lika tråkigt som jag och vill fördriva tiden lite!

true words

"Smart girls open their minds, easy girls open their legs and foolish girls open their hearts."
Tumblr_luznw9fnqm1r4wmqko1_500_large


Godmorgon everyone!

Hejhej! Nu sitter jg i köket och har precis kokat nudlar till mig, har så himla ont i mitt huvud och i min mage, att jag nästan bara vill dö. Ska sätta mig och kolla på film eller någonting för jag klarar seriöst inte av smärtan mera! Förresten ni som smsar mig, gör int det! Jag får inte sms:en till min mobil, varför vet jag inte. Men jag kan däremot inte heller smsa, ringa eller svara när någon ringer heller, så ni når mig endast på facebook, tills jag skaffat någon extra mobil! 5 december idag vilket betyder att det är 19 dagar kvar till julafton! Hoppas på att få någonting jag kan ha användning för som tex en systemkamera - så att jag kan fotta allting, och en iPhone 4s så att jag kan ringa, smsa, spela och blogga! Sedan önskar jag ju mig massa pengar så att jag kan köpa kläder! Nu ska jag iallafall äta mina nudlar hehe. Puss ♥

En kompis frågade vd jag har för skor och vad dem kostar.
Det är Jeffrey Campbell Lita shoe, och dom kostar ungefär 1799-2000:- beror
helt på vilken sida du köper dem på, men dem är slut på svenska hemsidor så ni vet!


Ska sova!

Nu ska jag lägga mig eftersom jag har skola imorgon, vi hörs innan jag går dit! Puss på er!


Old but gold ♥


Bilder från gårdagen♥


Hehe, bild från förrigår

Bild från ett par veckor sedan i Gina Tricot

Mina naglar som jag hade igår

Samma på denna bild.

Ett av valen jag skulle ha på mig men bestämde mig för ..

Det här istället.

Jeans skjortan var också på.

Mössan utav vit polar - räv också.

Gulliga farfar och ..

Farmor ♥

och sen så var ju Pablo också där!

/ Det var alla bilder jag tog igår, puss♥


Svar på tal

Emmy om Jag tar henne med min gun, bara klickklack done.:

Jesus vilka snygga skor <3

Svar: Jag vet! Skulle kunna betala flera tusen för dom! ♥


Svar på tal

Kathalina om 13 - Dem saker jag oftast funderar på:

Cigg är beroende framkallande precis som andra droger, man blir fast hur enkelt som helst och känner att man ständigt behöver nikotin i kroppen.
Cigg minskar däremot också stress.

Har själv rökt i 5 år och ångrar varje dag att jag ens testade.
Så lägg ner skitsnacket om att rökare tror att det är coolt, snälla någon.

Svar: Jag är inte dum om du tror det, men jag säger att det finns folk som tycker det är coolt. Jag känner själv folk så kom inte med att jag har fel, för det är inte skitsnack, du kanske inte röker på grund av det men jag känner folk som gör det så ..


Yennifer Andersson Korkmaz från priset som


Tvilling/Bästavän
Jag och Yennifer lärde känna varann dagen ja fyllde år, alltså för snart ett halv år sedan. Vi la till varann på fb och det var allt. När jag sedan kom hem från Bosnien så fick jag dagen efter ett sms ifrån henne om hon ville träffas, så då gjorde vi det. Kommer ihåg hur blyg hon var från början men sedan blev de chill igen. Vi gick runt, chillade och sedan började vi umgås varje dag. Vi började sova över hos varann, göra allting med varann, gå runt på stan, handen, och även sova över hos varann näst intill varje dag. Yenni kom till mig runt 9 på morgonen och jag stod och stekte pannkakor till oss, hon är liksom en sådan vän jag skulle kunna göra allt med. Vi har haft våra tider över hela Stockholm, men den bästa tiden var nog Ung08 där vi lärde känna massa nya människor och hde även galet kul. Eftersom Yenni är turk och jag Bosnie så förstår vi varann ganska bra, då vi har liknande kultur. Jag har nog skapat mest minnen med Yenni under en sådan kort tid. Jag kommer alltid se henne som min bästavän då hon varit vid min sida under en svår tid i mitt liv. Jag älskar dig Yenni , min svampbob / Din patrik ♥


Allt går bra nu, det går bra nu.

Ska snart till min mormor med mamma och min storebror. Ska börja fixa mig och därefter åker vi, skriver mer senare! Puss


Shakira ♥

Shakira-j-p-m-photoshoot-2010-01-2200x2200_large
Shakira%252b%252bpng_largeTumblr_ltkfyirtxp1qe91pso1_400_large
Tumblr_lucbm03wtn1qdzhvfo1_500_large


Bildeeer












kör allihopa nuuu

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

2a bilden: En bild på dig själv.


3e bilden: En bild på någon i din familj.


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


5e bilden: En gammal bild på dig själv.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


8e bilden: En person som du saknar.


9e bilden: Någon i din släkt.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

word

personer som snackar skit om andra i din närvaro,
snackar troligvis skit om dig i din frånvaro.


Jag tar henne med min gun, bara klickklack done.

X_ef7e2d0a_large


Dagens planer:

♥ Duscha & tvätta håret
♥ Fixa mig
♥ Plugga
♥ Åka till mormor och vara där ett tag
♥ Åka hem & chilla, kolla på film
♥ Fixa allting så att det är klart till imorn.
♥ Sova


13 - Dem saker jag oftast funderar på

Jag funderar på lite allt möjligt, men oftast tänker jag på hur folk tänker, och hur dem får den tanken i deras hjärna. Tex, varför röka? För att vara cool? För att minska sitt egna liv? Ja, ni förstår ju ungefär.


12 - Såhär sminkar jag mig

Nu kommer vi till det roliga, jag sminkar mig inte alls faktiskt. Eller jo jag använder Id Mineral puder men det är allt. Hehe. Inte så mycket och skriva om det här.


Fortfarande vaken och webbar med Yenni!

Webbar med Yenni, och ska snart gå och sova. Eller ligger redan i sängen och lyssnar på musik. Vi hörs mer imorn innan jag åker till min mormor! Puss ♥


Förlåt ..


Disney borde göra en prinsessa utan hår, så att små tjejer med cancer kan känna sig fina..

Tumblr_lfjzcwpmya1qczpmqo1_500_large


Cedd&Jeff


Bara kärlek ♥ värt att lyssna på ..
"föörlååt mina vänner som finns när jag behöver det"


#justlittlethings











Sitter hos mormor och snart blir det vidare till farmor!

Sitter hemma hos min mormor tillsammans med min mamma och Chicko, men vi ska börja rulla emot min farmor och farfar. Har varit hos mina kusiner och ätit tårta och firat Jennifer som fyller 19 idag! Ett stort grattis till dig med! Måste hem efter att ha hälsat på mina farföräldrar då jag dock måste plugga.. Ikväll kommer min mammas morbror, följer kanske med till Arlanda, vi får se hur det blir med det, annars ska jag nog bara plugga! Fint väder vi har idag förresten, bara massa massa regn och så blåser det fruktansvärt mycket men men .. Längtar till julafton och nyår! Nu ska jag stänga av min mormors data och rulla vidare emot farmor & farfar! Bloggar mer senare, puss ♥


Hihi dagens outfit
Jeffrey Campbell - 1,700:-
Byxor från Vero Mode - 300:-
Jeans skjorta - 500:-
Kenza jacka nr 7 - 2,700:-
Guess klockan - 2,500:-
Pälsmössa - (?)


Tidsfördriv

OM MIG-
Hur lång är du?
- 170
Hur mycket väger du? -  X
Har du några piercingar/tatueringar? - Öronen, naveln, hehe.
Vad vill du bli när du blir äldre? - Rik
Är du singel? - X
Har du syskon? - En bror
Var bor du? - Haninge
Är du nöjd med dig själv? - Ja
Din favoritmaträtt? - Donken
Vilken maträtt kan du verkligen inte äta? - Kött, förutom kyckling
Din naturliga hårfärg? - Den jag har just nu
Har du bra betyg i skolan? - Helt okej, det kommer bli bättre.

- SENASTE -
Som ringde dig? - Mamma
Som smsa dig? - Kerim
Som du smsa? - Kerim
Som du kramade? - Mamma
Som du kysste? - K
Som du slog? - Yenni hehe.. 
Som du bråka med? - Jessica
Som massera dig? - Hehe forever alone
Missade samtalet? - Yenni

- KÄRLEK & SEX -
Har du pojkvän? - X
Hur många gånger har du varit kär? - 1
Har du blivit dumpad? - kan man säga
Har du dumpat någon? - Ja
Är du romantisk? - Beor på
Kärlek vs sex? - Kärlek
Har du haft ett kk-förhållande med någon? - Nej haha
Vad faller du för hos killar? - Första intrycket, personligheten, ögonen, längden, leendet
Tror du att man kan hålla ihop föralltid? - Ja, det tror jag
Hade du berättat för dina föräldrar om du hade blivit gravid? - Ja
Vid vilken ålder tycker du det är okej att bli sexuellt aktiv? - När man är byxmyndig, det är ju därför det finns en lag på det
Vad är det finaste en kille kan säga till sin flickvän? - Jag älskar dig
- ANVÄNDER DU... -
Deodorant? - Ja
Parfym? - Ja
Kjolar? - Nej
Klänningar? - Ibland
Hoodtröjor? - Ibland, mest hemma
Hårmousse? - Nej
Hårspray? - Nej
Klackskor? - Då&då
Body spray? - kan hända
Rouge? - Nej
Foundation? - Nej
Ringar? - ibland
Mössa? - Ja
Hårband? - Nej
Nagellack? - Alltid

- SANNINGEN OM DIG/ DÅLIGHETER -
Har du snattat någon gång? - X
Har du druckit alkohol? - Nej
Röker du? - Nej
Snusar du? - Nej
Har du slagit/kastat något mot en glasruta så att den krossats? - Nej
Har du tagit droger? - Nej
Har du druckit en alkoholdryck utan att veta vad det är för något? - Nej
Ljuger du ofta för dina vänner? - Nej
Har du varit otrogen? - Nej
Umgås du i kretsar där folket brukar "röka på"? - Nej
Har du hotat någon? - Ja,
Har du mobbat någon? - Ja haha

- JA/ NEJ FRÅGOR -
Är du helsvensk? - Nej
Är du glad just nu? - Ja
Har du en hund? - Ja
Har du en katt? - Nej
Har du varit utomlands nångång? - Ja
Har du svarat ärligt på alla frågor? - Ja
Är du blyg? - Nej
Ska du ta körkort? - Ja
Ska du tatuera dig/pierca dig? - Ja
Vill du har barn? - Ja
Hade du kunnat adoptera? - Beror på
Hade du kunnat adoptera bort? - Nej
Har du en egen dator? - Ja
Går du i högstadiet? - Ja
Går du på gymnasie? - Nej haha
Är dina föräldrar skilda? - Nej
Mår du bra just nu? - Ja


You don't have to save me

Lämnar dig aldrig. Aldrig igen.


word

En kille gör sin tjej avundsjuk med andra tjejer,
En man gör andra tjejer avundsjuk med sin tjej.
Tumblr_lnar3cwgio1qeosc5o1_500_large


-


Vaken efter drömmen om dig.

Tja, har ätit frukost, och ska börja städa mitt rum och därefter byta om. Klockan två ska vi till min kusin Jennifer, som fyller 19! Grattis till dig! Sedan ska vi till min farmor och farfar, hehe. Skitsöta. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, kanske mina jeffrey campbell idag igen? Det får vi se innan jag rör mig vidare! Försöker få tag på Yenni, så om du ser det här så ring mig för jag kan inte ta emot sms! Det var det, puss! ♥


#justlittlethings








F to the O to the O to the L

Hejhej allihopa! Ska snart stänga av min dator och därefter sova, min kusin fyller 19 imorn! Ska iallafall dit och fira, sedan hem och plugga! Måste skicka in min engelska inlämning senast klockan 21.41 imorgon som tur är. Franska prov på måndag också! Men nu måste jag sova, vi får höras imorgon puss ♥


Photo



Oavsett var du bor, baxar eller snor. Tro inte du blir stor, du sviker bara din mor!

Tumblr_lnpt9khri41qkt9g1o1_500_large


Ja volim balkan ♥


021211

Hejhej allihopa! Hur mår ni? Jag mår bara bra tack ifall ni undrar hehe. Kom hem för inte allt så länge sen, snackar med Yenni i luren och smsar med Kerim, chattar med folk på facebook och livet leker. Ska möta upp mamma lite senare och gå och äta någonstans, och ikväll blir det Idol! Ska kanske köpa lite på statoil innan dess, det får vi se hur det blir.. Imorgon kommer min mammas morbror från Bosnien och kommer vara här i en och en halv månad! Länge sedan man såg han! Kommer iallafall vara kul och på söndag ska vi alla dit och äta lunch! Mer om det men nu ska jag vara social i luren, puss ♥


De här låtarna får priset som ..


LÅTAR!
De här låtarna betyder jättemycket för mig, främst för att det är dom jag lyssnat på under en stor del utav året.

Pitbull ft Ne-yo - Give me everything

Sak Noel - Loca People

Adele - Someone like you

Helt klart att de här låtarna tar hem priset, ingen annan låt har betytt så mycket för mig som dem tre har..


Hanna Martinovic får pris som


Jugge!
Helt klart utan tvekan får min kompis Hanna Martinovic priset för årets jugge. Hon skickar helt random videos ifrån Youtube på roliga klipp som är på bosniska. Sjukt roliga haha! Världens finaste Hanna som jag saknar enormt! Bara kärlek brollo ♥

Ursnygg är hon också!


Har fastnat! ♥


Kärlek till Drake & Rihanna ♥


Har jobbat hela veckan och nu är det fredag!

Fredag idag! Skönt att det är helg om ett par timmar, är helt slut och vill bara vara kvar hemma och sova hela dagen vilket skulle behövas. Är otroligt trött efter alla prov och inlämningar den här veckan, men det är så skönt att det är över snart. Ska iallafall byta om nu, sminka mig och sedan röra på mig emot skolan. Har två inlämningar idag, båda klara, ska endast kolla igenom .. Skönt! Men nu måste jag börja klä på mig för snart ska jag ta bussen! Puss!♥


RSS 2.0