Ingenting att skriva

Orkar inte skriva mer idag. Mår bra iallafall haha är bara för jävligt trött! Kommer tillbaka imorgon med större inlägg det lovar jag!

Idol!

Hejhej allihopa!

Sitter i vardagsrummet med min mamma och kollar på Lyxfällan. Har skrivit klart svenska analysen och har kollat klart på Idol. Min internet hackar så därför blir det ingen mer bloggning om inte interneten kommer tillbaka, det ber jag verkligen om ursäkt över men det är som det är tyvärr.. Däremot blir det mer imorgon! Ha det så bra än så länge ifall inte interneten kommer tillbaka !
Puss


Lång dag.

Kom hem för en timme sedan, var i skolan och sedan på möte. Mötte upp mamma och fick med mig två kavajer och ett par jeans! Skit snygga. Efter det rörde vi oss hemåt och nu ska jag börja plugga eftersom man ska lämna in sin analys imorgon och nu måste jag börja för ligger lite efter än alla andra! Ha en bra torsdag!


07:18

Hejhej ! Hur mår ni ? Själv mår jag bara bra men är rätt så trött. Men måste ändå så klart till skolan! Efter skolan ska jag på ett möte och sedan hem och plugga, med andra ord skriva klart svenska läxan som är till imorn. Hoppas på MVG där med, som jag fått på dem andra två svenska grejerna den här terminen. Nu måste jag byta om för måste gå om 8 minuter ! Hejdå


länge sen vi sågs också tjejer. Dags att träffas snart!


/M



Vad som än händer kommer du alltid ligga närmast hjärtat! 2 november ♥





1413319944_5_jo-r_large
Tumblr_lrlazkp1cz1qhwr56o1_500_large


Header problem.

Har ett väldigt stort problem. Min förra header blev inte exakt som jag ville men den var skit snygg så behöll den ett par dagar. Tackar fortfarande Elin som ställde upp och gjorde den! Men jag vill ha en annorlunda header, men jg vet inte exakt hur. Får bli den här bilden så länge eftersom den är snyggare med effekterna bakifrån. Nu ska jag fortsätta dansa, överlev tills jag skriver mer senare!


Halo

1 timmes dans med stretching, styrka och koreografi till den
 här låten som jag la upp med det här inlägget! Kommer bli grymt!
 Hörs efter det!


Home Sweet Home

Hej allihopa!

Hur har er dag varit? Min har varit både bra och dålig. Skolan flöt på som vanligt men fick veta en sak som jag blev ganska ledsen över. En sak som jag aldrig trodde att just den personen kunde ha gjort. Man ska aldrig tro för mycket om någon person. Iallafall, hade även hemkunskap idag så slutade 4. Åkte vidare till mamma, åt en toast och åkte hem. Väntar på ett samtal sedan så ska jag börja plugga! Vi hörs lite senare!


jag älskar er nu idag och för all framtid ♥


Kläd panik

Hejhej!

Vaknade för en kvart sedan, har ätit frukost och sitter nu i sängen och lyssnar på musik och vilar. Måste däremot börja röra mig emot skolan och bara två dagar kvar till fredag och vad betyder det? Helg! Ska förmodligen på bio med Yennifer och så sover vi där eller här. Är på ganska bra humör tack vare en grej som hände igår. Får hoppas på att humöret är likadant hela dagen och många fler dagar! Nu måste jag dock börja klä på mig! Dagens outfit kommer senare när jag kommit hem istället!


When someone likes the same band, movie, song etc as you..


..


Minnen ♫♫






Ungefär så man såg ut när dem låtarna spelades ? HA-HA. ♥


Jag elskat dig.

Jag saknat & elskat dig jättejättemycket !
- Mitt & Yennis språk!


Ett bra tag sen.



Längesen ! ♥


True ♥

20110923-083527.jpg


Next time you think of beautiful things, don’t forget to count yourself in.


Jag älskar er, mitt liv. Mitt allt. Den dagen jag förlorar er har jag förlorat världen. Världens bästa mamma, pappa och storebror. Volim vas puno i najvise ! ♥♥


Saker ni kanske inte visste om mig?

1. När jag väl vill någonting så gör jag allting för att få det.
2. Jag behandlar inte människor bra för att få bra tillbaka utan dem som behandlar mig bra, behandlar jag bra tillbaka. Beror alltså helt&hållet på personen.
3. Jag skulle vilja pröva på att vara kille för en dag.
4. Jag skulle aldrig vilja spola tillbaka tiden eftersom det förflutna har gjort mig till den jag är idag.
5. Jag tycker det är galet roligt att blogga, jag mår skitbra då!
6. Det jag längstar mest till är när jag tar stunden och fyller 18 år!

Armin, Storebror och jag på min storebrors studenten -07.


Lever för skorna!

Tumblr_ls0o1g2rdd1qb1c8uo1_500_large
Tumblr_lqyhr595qq1qad2wmo1_500_large
Tumblr_lrvpgkr0tf1qg3j6jo1_500_large
Tumblr_lqab3lyaxz1qauxhmo1_500_large



Lyckliiiig!

Helt lycklig, mår bra. Mår skit bra! Dunkar musik och har så himla mycket energi i hela kroppen, ville gå ut och springa men det var tydligen för mörkt så ska dansa som aldrig förr nu! Ta i till låtar som jag dansat till förrut och sedan kör vi styrka och sedan stretching! Hör senare efter det när jag är helt slut!

Balkaaan ! ♥


Världens lyckligaste!

Hejhej snyggingar!

Som ni ser har jag en ny header! Tack älskade Elin för den! Iallafall, efter skolan åkte jag till Punkt shop, men det jag letade efter fanns inte ! -.- Letade vidare men hittade inte, ska gå tillbaka om en vecka då dem förmodlign fått in dem! Kom hem för inte allt så länge sen, åt fisk med potatis och nu ska jag plugga! Vi hörs senare!


Dagens låt!


Tumblr_lr71yvdepg1r2ln80o1_500_large


Kallt !

Tjena allihopa !

Har ni märkt hur kallt det börjat bli på morgonen nu? Så fort jag tar bort täcket fryser jag och blir som en istapp så springer till mitt rum, (sover i storebrors rum, för han har större säng & han är ju inte hemma!) klär på mig så fort som möjligt och sedan är det varmt och skönt igen! :D Nu har jag precis satt på min mobil också, så den laddar och nu ska jag försöka fixa allt annat innan jag rullar iväg emot skolan! Efter skolan ska jag förresten till Punkt shop och handla en grej! Vad kan det vara? Det får ni se när jag kommit hem! Ha det så bra så länge, puss!

Grå kofta - Gina Tricot, Vit baslinne - H&M, Jeans - Gina Tricot


Godnatt !


Vill ha ! Vad tycker ni ? Kommentera gärna !




6052508568_49d6a5b493_z_large
Tumblr_lrhnll9cic1qmuuc8o1_500_large


Hiss / Diss



Hösten ! - Hissar hösten utan tvekan! Det är nu man kan gå ut på promenader med sin pojkvän, kompis eller med sitt djur eller helt enkelt själv och hur mysigt är inte det ? Man kan även ha massa stickade tröjor, halsdukar, fina boots och massa smycken och fixa sitt hår som sedan vinden förstör, men mitt blir tillochmed snyggare så ! Hösten hissar vi !

Årskurs 9 ! - Det bästa året på grundskolan för det är just nu man kommer nära alla i sin klass, man får välja gymansium och sista året på skolan man gått i väldigt länge. Har gått på en och samma skola i 6 år nu. Kommer sakna alla i min klass och några andra i skolan också som ett par lärare som fått mig chansen att växa och gett mig kunskap hela vägen sen 4an, tillexempel min mentor som jag haft i engelska i 6 år. Kommer sakna många från pararellklassen också, men riktiga vänner finns kvar vad som än händer !



SL ! - Man märker verkligen att vintern närmar sig för det är just nu SL börjar krångla och komma sent, inställda tåg / bussar osv som kan leda till att man kommer sent, eller som det blev idag att jag knappt kom hem. Tog mig istället för 45 minuter, två timmar. Life is a b*tch sometimes !

Facebook ! - Dissar Facebook på grund av en sak ! Det är att facebook hela tiden uppgraderas och den blir inte bättre eller nåt utan det är bara utseendet som ändras och ikonerna flyttas hit & dit så att man blir helt förvirrad varje dag man loggar in och ska försöka lära sig hur det går till. Annars så är facebook fortfarande på Hiss sidan, men inte när det gäller att den hela tiden ska uppdateras och ändras !


J*vla tåg !

Hej bloggen ! Är rätt så irriterad just nu och varför får ni veta alldeles strax. Börjar med att jag hade träning, allt gick jättebra så ringer mamma och berättar att en människa tagit livet av sig genom att slänga sig framför ett tåg. Roligt ? Nej eftersom den personen nu fått massa människor att lida, både nära & kära samt folk som reser med tåg - hem tillexempel. Så bussarna är fulla, så dem stannar inte ens på stationen jag ska åka ifrån, så vad gör jag ? Jo jag, Carro ( min ängel som följde med hela vägen ) och en kvinna på 40 år promenerar till Enskede Gårds tunnelbana, som låg cirka 1 kilometer därifrån. Missar precis tåget, yippie, så fick vänta ytterligare 6 minuter innan nästa tåg kom. Åkte till Gullmarsplan och därifrån till Farsta vart jag även tog bussen ifrån. Slutligen kom jag hem och är väldigt irriterad på SL som inte gör någonting åt saken. Men men, är hemma nu iallafall och lever som tur är ! Är som sagt mörkrädd så sprang från busshållplatsen hem så fort jag kunde ! Haha, såg ganska kul ut måste jag erkänna. När jag sprang förbi porten bredvid kan man se sin egna spegelbild och så kollade jag in hur jag såg ut ha-ha. Nu ska jag kolla vidare på Idol och sedan så uppdaterar jag mera det lovar jag ! Ha det så bra så länge !

Jag och min fina ängel för länge sen, om man ser det på hur ofta vi sågs förrut,
ses vi inte ofta alls längre :( ♥


Tennishallen

Hej allihopa !

Sitter just nu och är i datasalen tillsammans med Morgan & Adam. Ska gå ner och lämna in mitt so arbete sedan röra mig vidare emot tennishallen för att träna i tre timmar. Skönt att slippa tänka och bara köra hårt ! Fick MVG som ledare på Healt and Social day. Känns skönt att det är gjort och betyget är satt på det också. Nu ska jag upp och hämta mina grejer så skriver lite senare och lite mera ! Hörs senare ! ♥


Rohey, Jag & Mariama, för ett bra tag sedan !


Godmorgon och njut av 20 grader idag !

Godmorgon solstrålar !

Hoppas allt är bra med er! Vaknade upp utav att min hund la sig bokstavligen på mig, så kollade jag på klockan och såg att det endast var fem minuter kvar tills jag egentligen skulle vaknat så gick upp och började göra mig i ordning. Vad ska man egentligen ha på sig en dag som denna ? På nyheterna sa dem att det skulle bli runt 20 grader idag men nu på morgonen är det ju lite kyligt. Tror jag slänger på mig en stickad tröja samt min Jofama By Kenza - jacka och boots med nitar och en fläta. Idag ska jag ju också lämna in min so uppgift som jag dock inte alls vet hur lång den är med tanke på att jag inte har Word på min dator hemma. Hoppas på minst fyra sidor iallafall ! Efter skolan går jag till tennisen direkt och sedan är det ju Idol ikväll ! Finns det någon ni diggar redan ? Jag har fyra-fem favoriter, kan ni gissa vilka ? Den som har rätt på tre av dem fem får länkning ! Här får ni en bild på dagens outfit innan jag rör mig vidare mot bussen !

Vit stickad tröja - Vero Moda , Svart linne - Gina Tricot, Svarta byxor - Gina Tricot.


Duscha - Sängen

Nu måste jag gå och duscha och efter det ska jag gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon ! :) Så skriver mer imorgon på morgonen när jag har vaknat och fixat i ordning mig och då får ni även dagens outfit ! Så med det här inlägget säger jag :


Chris Brown ♥



Svar på tal.

Fick en fråga av en läsare :

Vad innehåller din blogg ?

Svar: Min blogg innehåller väldigt mycket musik, min vardag, väldigt mycket utav åsikter och tankar. Skriver precis hur jag känner och hur jag tycker och tänker bara det inte sårar eller retar någon annan. Går ju även på tennis och dansar hemma så då kanske ni får ett videoklipp när jag dansar ? Beror på hur många läsare jag får, men om ni fortsätter läsa och håller utkik så kanske jag publicerar en video snart, vem vet ?
¨
Just-dance-76n4paai3-149773-320-320_large


Grym tjej som jag hittade på Youtube !





Adore You



Someone like you ..



länge sen, vi skulle hålla ihop i vått & tort, vad har hänt ?


Om sanningen ska fram..

Sitter fortfarande och skriver på min inlämning. Chattar med Morgan som gör samma sak om mig och han var ju som tur är i min grupp. Fattar inte riktigt vad Adam försökte ge mig för information om Kallhäll men ska försöka göra det längre, och bättre haha. Nikola har fortfarande inte loggat in än så jag får strunta i att skriva om Botkyrka / Tumba. Har bara Kallhäll samt jämförelsen klar, sen är jag klar. Ska ta fram mobilen efter det och försöka få tag på Yennifer eftersom hon bad mig ringa innan men pluggade då så kunde inte tyvärr inte. Nu måste jag skriva klart min läxa ! Hörs senare !

hej jag bjuder på mig själv upp till 100 % !


Jag släpper aldrig taget om dig. Aldrig.



Bara ett par låtar utav alla låtar som påminner mig av oss, dig men mest av allt tiden vi delat, och minnen vi skapat. Du är guldvärd Yennifer. Jag kommer alltid finnas för dig. No matter what. Ung08, vår huvudlösa-kompis, saker vi gjort samtidigt, när vi var på tåget och jag kittlade dig så du ramlade ner på golvet, våra tuggar tider, pussbilden HAHA, när vi åt nudlar, när jag stllde mig och gjorde pannkakor åt oss klockan 9 på morgonen, när vi fixar oss i 4 timmar men ändå bara ska gå ut en timme - Bara en liten del vi hunnit skapa som minnen på så kort tid. Jag älskar dig.


Första ritningen !

Ritade av min vägg på en NO lektion när jag inte hade någonting att göra, blev riktigt stolt över den !

Min vägg

Min ritning.

Personligen tycker jag att min ritning blev snyggare än den riktiga bilden ! :)


Volim te ♥


Min storebror, mitt liv. Om du lämnar mig, lämnar jag världen. Jag älskar dig mest och du är den jag har mest respekterar för du är min ända bror. Mitt ända syskon. Volim te brate ♥
Jag behöver inte skriva femtio rader om hur mycket jag älskar dig för det vet du redan. Om det behövdes skulle jag tillochmed kunna ge min högra arm för dig. Du är bäst ♥


Tips ! Endast för Android mobiler !

Tips för alla som har en Android mobil ! - Alla som har en Andorid mobil har en "app" som heter Market som ni säkert vet. Där laddar man ner program och nu har jag ett jättebra tips till er ! Alla med Android mobiler har ju internet och istället för att lyssna på låtarna på Youtube och ta massa internet minne så kan du nu ladda ner "appen" - TubeMate , istället för att lyssna på låtarna på Youtube så laddar du ner låtarna direkt till mobilen och slipper använda din internet minne i onödan ! Så ta fram din mobil och börja redan nu ladda ner låtarn som du lyssnar på dygnet runt på Youtube !


Mirror on the wall, here we are again. You were my only friend.


Mirror

Nu börjar jag om ! Från och med nu kommer jag att blogga så ofta jag kan och så mycket som möjligt om intressanta saker som får er läsare att läsa min blogg och inte glömma den för vad är det för idé ifall man har en blogg som ingen kommer ihåg ? Snart ska jag börjar skriva min Geografi läxa om städer, då man ska jämföra Haninge samt Gamla Stan. Det är nog den tråkigaste läxan / uppgiften jag någonsin skrivit om. Nu ska jag nog ta och försöka få tag i någon i min grupp som jag kan jämföra med ! Vi hörs !

/ Någon dag sedan.


RSS 2.0